Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Aqua Mundo De Eemhof korting

Facebook
16
Google+
0

Aqua Mundo De Eemhof

Zin in tropische warmte, maar geen geld voor een ticket naar een warm oord? Stap in de auto of op de fiets en kom naar Aqua Mundo de Eemhof in Zeewolde! Hier geniet je een hele dag van heerlijk warm zwemwater, een golfslagbad, wildwaterbad, glijbanen en een heuse surfgolf. Een stuk goedkoper dan kaartjes naar Bali, maar net zo leuk! Aqua Mundo is onderdeel van Centerparcs, maar ook als je niet in het park verblijft, mag je hier lekker zwemmen. Het is wel belangrijk dat je je bezoek vooraf reserveert via de website. Tip: kies zo specifiek mogelijk het tijdstip waarop je wilt gaan. De prijs van de kaartjes is daar namelijk op gebaseerd. Hoe later je gaat, hoe goedkoper je ticket!

Aqua Mundo De Eemhof Informatie

Hoogzomer of niet: echt tropisch wil het in ons landje nooit worden. Gelukkig zijn er zwembaden als Aqua Mundo de Eemhof, waar je je even in de tropen waant. Aqua Mundo de Eemhof is het tropisch zwembad van het gelijknamige Centerparcs bungalowpark in Zeewolde. Niet alleen parkgasten, ook dagjesmensen zijn welkom in het grote zwembad met alles erop en eraan. Een leuk, en lekker warm, dagje uit! Je hoeft je niet te vervelen tijdens je bezoek aan Aqua Mundo. Spring bijvoorbeeld eerst in het golfslagbad, wacht tot de zoemer gaat en geniet van een stevige golfslag. Alsof je in zee bent, maar dan een stuk warmer! Misschien wil je daarna even bijkomen. Dat kan in het bubbelbad, onder de zonnebank of in de sauna. Heb je liever wat meer actie? De wildwaterbaan is erg populair bij Aqua Mundo-liefhebbers. Niet voor niets, want met een beetje fantasie is het net alsof je een snelstromende rivier door het oerwoud afdaalt. De Turbo Twister is een andere publiekstrekker. Deze duizelingwekkende glijbaan is de enige in zijn soort in Europa. Je moet er een paar trappen voor op, het startpunt ligt namelijk op 11 meter hoogte, maar daar krijg je ook heel veel glijplezier voor terug! Het is ook leuk om een ritje te maken op de Flowrider. Hier leer je surfen op een kunstmatige golf. Op de Flow Rider in Aqua Mundo oefen je je evenwicht en stabiliteit, net zo lang tot je bovenaan de golf blijft staan! De jongste bezoekers vermaken zich ondertussen in het veilige kinder-doe-bad, met leuke waterattracties. Een bezoek aan het zwembad is eenvoudig te combineren met een lekker ontbijt of diner in het Market Restaurant van Centerparcs. Hier staan lekkere verse gerechten voor je klaar, ideaal als start of na afloop van een dagje zwemmen.

Aqua Mundo De Eemhof
Aqua Mundo De Eemhof & Zeewolde
Zwembad Aqua Mundo De Eemhof

5 tropische verrassingen in Aqua Mundo de Eemhof


1. Golfslagbad
Een dagje naar het zwembad is leuk, maar je hebt niet die leuke golven die je in de zee vindt. Daarom is er in Aqua Mundo de Eemhof een groot golfslagbad te vinden. Hier laat je je heerlijk meevoeren op de golven, die bovendien een stuk warmer zijn dan die van de Noordzee! Het golfslagbad is altijd erg populair bij de bezoekers van het zwembad. Ook bij jou?

2. Wildwaterbaan
De wildwaterbaan van de Eemhof is een grote favoriet bij veel bezoekers. Niet zo gek, want door de stevige stroming en de sfeervolle aankleding van de baan, is het net alsof je in de jungle een snelstromende rivier afzakt. Tegen de tijd dat je beneden bent wil je maar één ding en dat is nog een keertje! De wildwaterbaan van de Eemhof behoort tot de mooiste en leukste van Nederland.

3. Turbo Twister
De Turbo Twister is een spectaculaire glijbaan. Het is de enige in zijn soort in Europa en een van de nieuwste innovaties op het gebied van glijbanen. Je moet er wel even voor klimmen: het startpunt ligt in een hoge toren van 11 meter hoog. Gelukkig krijg je er wel heel veel voor terug: met een duizelingwekkende snelheid glij je door de schuine bochten naar beneden. Ook leuk voor grote mensen!

4. Flowrider
Indoor surfen is een ideale manier om je voor te bereiden op het echte golfsurfen. In Aqua Mundo vind je een speciale Flowrider, een kunstmatige golf van 300 pk. Op deze indoor surf simulator leer je op een makkelijke manier surfen van een van de instructeurs van het zwembad. Tegen het eind van de les kun je al blijven staan!

5. Sauna
De sauna is een oppepper voor lichaam en geest. De combinatie van de hete ruimtes en de koude dompelbaden zorgen voor een betere weerstand en een relaxed gevoel. In Centerparcs staan een Finse sauna, een hammam en een Turks stoombad tot je beschikking. Ideaal als afsluiter van je dagje zwemmen.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Aqua Mundo De Eemhof korting:Adres

Slingerweg 1
3896LD Zeewolde
Nederland

Telefoonnummer

036-5229100

Aqua Mundo De Eemhof openingstijden

Aqua Mundo de Eemhof is het hele jaar dagelijks geopend van 12:00 tot 21:00 uur.