Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Bellewaerde korting

Facebook
11
Google+
1

Bellewaerde

Bij een bezoek aan Bellewaerde krijg je in feite twee dagjes uit voor de prijs van één: je betaalt namelijk voor een park wat enerzijds een dierentuin is en anderzijds een pretpark! Maar ook al krijg je twee dagjes voor een mooie prijs, korting op de entree is altijd mooi meegenomen. Zodra er een kortingscode of kortingsbon is, staat deze op de pagina. Staat er geen korting op, dan kan je altijd nog naar de online kassa van het themapark. Online kost een kaartje veel minder dan wanneer je hem bij de kassa koopt. En je hebt nog een voordeel: je hoeft niet te wachten in een lange rij bij de kassa, je hebt je kaartjes immers al. Loop gelijk door naar binnen!

Bellewaerde Informatie

Een dagje naar het pretpark of toch liever naar de dierentuin? Wanneer je naar Bellewaerde gaat, hoef je die keuze nooit meer te maken. Dit is namelijk een dierentuin en pretpark in één! Het park in het Belgische Ieper opende in 1954 als een themapark met het thema safari en legde de focus vooral op dieren. In de jaren die volgden kwamen er steeds meer dieren bij, zoals olifanten, leeuwen, giraffen en flamingo's. In de jaren zeventig besloten de eigenaren zich op een breder publiek te richten en ontwikkelde het park zich naar een pretpark. Zo opende de River Splash, de tweede boomstamattractie in België, die nog steeds open is. Al snel kwamen er meer attracties bij, zoals de Oldtimers, de Enterprise en de Keverbaan. Die laatste is ook nog steeds te vinden in het park! Tegenwoordig is de verhouding dieren - attracties fifty fifty en is er ook meer aandacht voor planten, bloemen en andere natuur. Je betreedt het park via één van de twee ingangen. Bij beide entrees word je meteen bedolven door verschillende attracties. Het hele park is ingedeeld in thema's, met bijpassende attracties en dieren. In de Jungle vind je een rondvaartboot, waarmee je langs onder andere flamingo's, capibara's en neusberen vaart. Het wilde westen komt tot leven in Far West, met onder andere River Splash en de Keverbaan. In Mexico vind je de meest gewaagde attracties, zoals de shuttle-achtbaan Boomering en de indoor achtbaan Huracan. In het deel India maak je met de Bengal Express een rit langs de koningen van het dierenrijk, de leeuwen, en de tijgers. In Canada aanbeland geniet je van de piratenboot, een vrije val bij de Screaming Eagle en van een spectaculaire show, opgevoerd door acteurs. De allerkleinsten hebben genoeg te doen in het Kidspark, met verschillende draaimolens en speeltoestellen. Hier vind je ook kleine diertjes als stokstaartjes en schattige geitjes. Eindig de dag op de Savanne, waar de giraffen, olifanten en andere grote dieren van Bellewaerde rondlopen!

Bellewaerde
Bellewaerde & Ieper
Pretpark Bellewaerde

4 natte en zomerse attracties om in af te koelen


1. River Splash
Stap in een uitgeholde boomstam bij de River Splash! Het stammetje neemt je mee op een spannend avontuur, waarbij je, zoals de naam al doet vermoeden, eindigt met een grote splash. Je maakt dan een duik van een 12 meter hoge waterval. Ideaal op een warme zomerse dag, afkoelen verzekerd! Ga je op een niet zo warme dag naar het park, zorg dan dat je je regenpak bij je hebt.

2. Niagara
Denk je dat je in River Splash al een flinke plons maakt, dan heb je de attractie Niagara nog niet meegemaakt. Hier stap je in een bootje en vaar je langs een prachtig uitzicht. Totdat je bij het einde aankomt: dan ga je met enorme vaart naar beneden en eindig je met een gigantische plons in het water. De toeschouwers aan de kant moeten oppassen dat ze zelf niet bedolven worden door een flinke plas water!

3. Bengal Rapid River
Trotseer de wilde bergrivier, in de Bengal Rapid River. Je stapt met het hele gezin of al je vrienden in een rond felgekleurd bootje. Tijdens de afdeling trotseer je wilde stroomversnellingen en dolle draaikolken. Omdat de boot fanatiek ronddraait, is het maar de vraag welke kant van de boot onder de waterval en andere waterelementen door komt!

4. Big Chute
De Big Chute is in feite een ouderwetse glijbaan, maar dan met een kleine twist. Je stapt bovenaan de baan in een klein rubberen bootje, alleen of met z'n tweeën. Vanaf 10 meter hoogte glij je naar beneden, richting de waterplas! Wanneer je onderaan bent, vliegen de druppels water langs je heen en kom je daar tot stilstand. Waarschijnlijk kleddernat!

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Bellewaerde korting:Adres

Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Telefoonnummer

0032(0)57468686

Bellewaerde openingstijden

Het Bellewaerde Park is geopend van 5 april tot en met 2 november 2014 tussen 10.00 en 18.00 uur. Op sommige data is het park gesloten en op andere dagen is het park langer open. Voor exacte openingstijden, kijk op de website van Bellewaerde.