Kortingscode Bol.com 2014

Bol.com

Bol.com is het grootste online warenhuis van Nederland. Toen de website net was opgericht, kon je er voornamelijk cd's en boeken kopen. Tegenwoordig ook veel andere producten zoals dvd's, software en games. Denk hierbij niet alleen aan de nieuwste producten, maar ook aan leuke oude televisieseries en computerspellen. Ook voor speelgoed ben je bij Bol.com aan het goede adres. Zo heeft de webwinkel een groot assortiment aan spelletjes, knuffels, puzzels en buitenspeelgoed. Bovendien heeft BolNL een uitgebreid aanbod aan elektronica zoals fototoestellen, videocamera's, e-readers, smartphones, laptops en veel meer. Deze zijn van zowel bekende als iets minder bekende merken en worden tegen scherpe prijzen verkocht. Ondanks deze forse uitbreiding van het assortiment zijn de boeken op de website nog steeds een heel populair product. Bol.com verkoopt boeken in verschillende talen. Naast Nederlandse boeken kan je in de webshop ook Engelse, Duitse, Franse, Turkse en Spaanse boeken kopen. Op de pagina "nieuw/verwacht" vind je alle producten die net nieuw zijn of binnenkort worden verwacht. Je kan deze producten reserveren en ontvangt het product thuis zodra het beschikbaar is. Bijzonder is ook het grote aanbod aan tweedehands boeken. Klanten van Bol.com kunnen hun eigen (gebruikte) boeken verkopen via de website. Hierdoor kom je regelmatig jouw favoriete boeken tegen hele zachte prijsjes tegen. Op de website www.bol.com staat elk product duidelijk omschreven. Boeken, cd's en dvd's hebben goede samenvattingen en bij de elektronische producten staat een overzicht met specificaties. Voor het geval je nog twijfelt over welk product je wilt kopen zijn de reviews heel handig. Iedere bezoeker kan namelijk vertellen wat hij of zij van het product vond. Hierdoor heb je een goed beeld van alle artikelen voordat je ze hebt besteld. Tijdens het online winkelen heb je het gemak van veilig betalen, thuisbezorging, garantie en retourneren terwijl je vanuit je luie stoel je product besteld. Op de homepage houdt Bol.com je op de hoogte van alle actuele kortingen en acties. Daarnaast ontvang je als lid van de webshop ook nog regelmatig een nieuwsbrief met nieuwtjes en aanbiedingen.


Bol.com informatie
Bol.com couponcode informatie

Je kunt veel korting krijgen door gebruik te maken van een couponcode Bol. Als je wilt afrekenen bij Bol vraagt de webshop om een couponcode. Als je deze hebt kan dat flink veel voordeel betekenen. Na het invullen van de couponcode wordt de korting direct meeberekend in het eindbedrag. Bol geeft de codes vaak weg via de nieuwsbrief, dus schrijf je vooral in om te profiteren van tijdelijke codes. Hierboven geen couponcode gevonden? Houd de pagina wel in de gaten want geregeld verschijnt de couponcode van Bol bij Uitmetkorting.nl.

Praktische informatie over de webshop

Bol.com is een online multimedia gigant die ook zeker waarde hecht aan het verlenen van een perfecte service. Je bestelt heel gemakkelijk online en hebt diverse manieren om te betalen. De verzendkosten zijn zeer beperkt en je hebt altijd garantie op de artikelen die je via Bol koopt. Met een couponcode kun je nog meer voordeel uit je bestelling halen en het is ook mogelijk om cadeaubonnen te bestellen en online in te wisselen. Hieronder tref je meer antwoorden op praktische vragen over Bol.com.
 • Verzendkosten
  De verzendkosten bij Bol.com bedragen 1,95 euro, ongeacht hoeveel artikelen je hebt aangeschaft. Dit is een vastbedrag voor België en Nederland. Het maakt dus niet uit of je alleen een cd’tje koopt of een zware vaatwasser, de verzendkosten blijven 1,95 euro.

 • Retourneren
  Cadeautje dubbel ontvangen of toch het verkeerde boek gekocht? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen, tegen bepaalde voorwaarden, kosteloos retourneren. Je stuurt je bestelling terug en Bol zorgt dat het betaalde bedrag weer teruggestort zal worden op jouw rekening. Let op, jij bent verantwoordelijk voor het correct terugsturen van het artikel. Zorg daarom dat je het pakketnummer van PostNL meekrijgt.

 • Verzendinformatie
  Bestellingen worden bezorgd door PostNL en PostNL Pakketten, met uitzondering van televisies, die worden verzonden door UPS. Als je bestelling niet door de brievenbus past zal Bol.com het als pakket versturen. Als je een bestelling op een werkdag voor 22.30 uur plaatst, kun je er vanuit gaan dat je het de volgende dag al in huis hebt.

 • Garantie
  Op alle artikelen die je aanschaft via Bol.com krijg je garantie. Mocht je onverhoopt een product ontvangen dat niet werkt of een beschadiging heeft, dan kun je dit altijd aangeven bij Bol. Zij zullen met een passende oplossing komen door het product te vervangen, te repareren of je geld terug te storten. Begeeft je nieuwe artikel het al na 14 dagen? Ook dan kun je bij Bol.com terecht voor een oplossing. Op veel elektronische artikelen zit tevens een fabrieksgarantie.

 • Extra services
  Bij Bol.com geniet je van allerlei extra services. Zo kun je gebruik maken van de Bulkkorting. Zodra je van 1 artikel meer dan 10 stuks koopt is het mogelijk om een korting te krijgen op de bulkbestelling. Bol.com denkt ook met je mee over passende relatiegeschenken. Er staan al wat opties op de website en je kunt altijd contact opnemen voor een offerte. Het is als particulier mogelijk om je tweedehands boeken, games of cd’s te verkopen. Je leest alles over deze optie op Bol.com.

 • Betaalmogelijkheden
  Bij Bol.com kun je op diverse manieren betalen. Zo kun je gemakkelijk de manier kiezen waar jouw voorkeur naar uitgaat.
  • IDEAL, alleen voor bestellingen binnen Nederland.
  • Creditcard.
  • Maestro, alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België.
  • Acceptgiro, alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en niet mogelijk voor bestellingen die op een Kiala Punt worden afgeleverd.
  • Cadeaubonnen of coupons, aan het eind van je bestelling voer je de code in.

Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie