Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Dolfinarium

Een dagje naar het Dolfinarium is nog leuker met korting. Met de aanbiedingen op deze pagina zorgen we ervoor dat jouw dagje uit betaalbaar blijft. Zo blijft er geld over voor een lekker ijsje met uitzicht op de dolfijnen of een kopje koffie in het bijzondere onderwaterrestaurant van het Dolfinarium. Wij speuren dagelijks naar de beste kortingen. Zodra er korting voor het Dolfinarium beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina. Zo profiteer jij van de scherpste prijs op je dagje uit! Ontdek dus snel de beschikbare Dolfinarium korting. Het is ook goed om te weten dat online kaartjes kopen altijd goedkoper is dan aan de kassa van het park. Dat is makkelijk besparen!

Dolfinarium Informatie

Ontmoet de slimste bewoners van de zee in het Dolfinarium. In het dierenpark in Harderwijk sta je oog in oog met dolfijnen, walrussen en zeehonden. Uniek in Nederland en een geliefd dagje uit voor jong en oud. Dat is niet voor niets, want je kijkt hier je ogen uit! In de verschillende shows en voorstellingen staat steeds een ander zeezoogdier centraal. Op aanwijzingen van de verzorgers laten ze zich van hun allerbeste kant zien. Verwonder je om de pientere zeeleeuwen, lach om de bijdehante walrussen en verbaas je over de souplesse van de dolfijnen. Superleuk, maar er is ook aan het educatieve aspect gedacht. Zo zie je in het Dolfinarium bijvoorbeeld van dichtbij wat de schokkende gevolgen zijn van de vervuiling van de oceanen voor dolfijnen en andere zeezoogdieren. Zo kijk je heel anders naar het weggooien van een stukje plastic! Er is natuurlijk nog veel meer te doen: aai roggen en haaien in het Roggenrif, ontmoet de verschillende bewoners van de Noordzee van dichtbij en wandel langs de dolfijnen in de Dolfijnendelta. Vergeet ook niet om even een kijkje te nemen bij de bruinvissen, het Nederlandse broertje van de tuimelaar. Zij laten in de Bruinvisbaai zien dat ze net zo leuk zijn als de bekende Tuimelaardolfijnen. Natuurlijk is er ook aan de jongste bezoekers gedacht: zij vermaken zich opperbest in de vele speeltuinen, terwijl jij geniet van een lekker kopje koffie op het terras.

Dolfinarium
Dolfinarium & Harderwijk
Dierentuin Dolfinarium

Deze 4 zeezoogdieren wil je niet missen


1. Tuimelaardolfijnen
De dolfijnen in het Dolfinarium zijn tuimelaardolfijnen. Een grappige naam voor een grappig dier. Tuimelaardolfijnen zijn heel nieuwsgierig en superslim. De verzorgers in het Dolfinarium doen daarom regelmatig spelletjes met ze. Ze spelen met waterstralen, ijsblokjes en zelfs slierten zeewier. In de Dolfijnendelta zie je tuimelaars van allerlei leeftijden. Van piepjong tot bijna bejaard. Ze kunnen tot wel 50 jaar oud worden en 3 meter lang worden!

2. Bruinvissen
Gek genoeg zijn bruinvissen helemaal niet bruin: ze zijn grijs met een witte buik. De bruinvis is het Nederlandse broertje van de tuimelaardolfijn. Ze worden regelmatig gezien langs de Nederlandse kust. Héél lang geleden, in de 17e eeuw, is er zelfs eens een in de Amsterdamse grachten gespot. In het Dolfinarium leven de bruinvissen in de Bruinvisbaai. Deze dieren zijn gestrand en konden na hun revalidatieperiode niet terugkeren naar zee.

3. Walrussen
De walrussen zijn met afstand de zwaarste bewoners van het Dolfinarium. Door hun enorme omvang, kleine oogjes en borstelige snor zien ze er heel vriendelijk uit. Walrussen besteden hun tijd het liefst aan zoeken naar eten, dat ze met hun gevoelige snorharen opzoeken tussen de stenen. In het Dolfinarium zie je dat ze, ondanks hun logge voorkomen, heel slim zijn. Vergeet daarom vooral niet om een bezoekje te brengen aan de Snor(rrr)show, om deze kolossen in actie te zien!

4. Californische zeeleeuwen
Zzzz… de Californische zeeleeuwen zijn gek op slapen. In grote groepen liggen ze lekker te dutten, bij voorkeur in het zonnetje. Als ze wakker zijn, veranderen ze in echte acrobaten. Op het land zijn ze niet zo handig, maar in het water zijn ze heel soepel en speels. Ze tuimelen over elkaar heen, achtervolgen elkaar en dobberen door hun bassin. Je kunt er uren naar blijven kijken, tot ze het weer tijd vinden voor een dutje.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Dolfinarium korting:Adres

Strandboulevard Oost 1
3841AB Harderwijk
Nederland

Telefoonnummer

(0341) 467-467

Dolfinarium openingstijden

Het Dolfinarium is geopend van 15 februari t/m 26 oktober 2014 tussen 10.00 en 17.00 uur.
 

Dolfinarium korting

Actuele Dolfinarium korting 2015
Alle Dolfinarium kortingsacties zijn gecontroleerd door Gerrald