Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Drievliet korting

Facebook
7
Google+
2

Drievliet

Hoewel de prijzen van Drievliet lager liggen dan die van andere grote pretparken, is korting altijd mooi meegenomen. Wanneer er korting beschikbaar is, vind je deze op Uitmetkorting.nl. Op deze manier profiteer jij van de goedkoopste kaartjes voor het park en hou je geld over voor een lekker ijsje of bordje friet! Het is goed om te weten dat kinderen tot 1 meter gratis naar binnen mogen. 55-plussers hebben op woensdagmiddag vanaf 12:00 ook gratis entree.

Drievliet Informatie

Door de vele kindvriendelijke attracties en speeltoestellen is Familiepark Drievliet in Den Haag met name geschikt voor gezinnen. Drievliet heeft namelijk heel veel leuke attracties die voor iedereen geschikt zijn, zoals een prachtige zweefmolen, draaiende theekopjes en een schommelend piratenschip. En wil je in de achtbaan? Dan kan dat ook. Je hebt de keuze uit maar liefst 4 verschillende achtbanen, zoals de wilde mijntreinachtbaan Dynamite Express Ook voor thrillseekers is er dus genoeg te doen in het sfeervolle pretpark. De Rijswijkse buitenplaats Drievliet bestaat al heel lang. Op een kaart uit 1611 wordt het landgoed al getoond. Heel lang woonden er welgestelde edelen in het witte huis in het park, tot er in 1938 een theetuin werd geopend. Later kwam er een restaurant en in 1951 werd de speeltuin geopend. Eerst met alleen speeltoestellen, maar later kwamen er steeds meer attracties bij. Een van de oudste nog bestaande attracties is de monorail. Deze komt uit 1968 en neemt je mee over een groot deel van het attractiepark. Een van de nieuwste attracties is de Cinemagic 5D, een bioscoop met heel veel bijzondere effecten, zoals bewegende stoelen. Ook aan de allerjongsten is gedacht. Peuters en kleuters spelen veilig in afgezette, gave speeltuinen, glijden van de grote glijbanen en maken een tractorritje over Old McDonald's farm. Op zonnige dagen is het Fonteinplein een grote hit: Probeer droog de overkant te bereiken, terwijl de fonteinen onverwacht omhoog komen. Ook leuk als je al heel lang geen kleuter meer bent! Je maakt het dagje Drievliet compleet met een bezoek aan een van de gezellige horecagelegenheden. In de twee restaurants geniet je van belegde broodjes, frietjes en een drankje, terwijl je bij de kiosk even snel een ijsje haalt om daarna vlug weer in een andere attractie te stappen.

Drievliet
Drievliet & Den Haag
Pretpark Drievliet

De 5 leukste kleuterattracties in Drievliet


1. De Kleutertuin
Veel attracties zijn toegankelijk vanaf een bepaalde lengte, maar in de Kleutertuin is dat precies andersom. Hier mag je niet naar binnen als je langer bent dan 1.20, dus kleuters spelen hier lekker zonder papa en mama. De Kleutertuin is een veilige speeltuin met zachte ondergronden en heel veel leuke speeltoestellen, zoals wipjes, glijbanen, klimrekken en huisjes om je in te verstoppen.

2. Jolly Jumper paardenbaan
De favoriete attractie van paardengekke meisjes en jongens die graag cowboy willen worden! De Jolly Jumper paardenbaan is een ouderwetse paardenbaan. Hoewel het concept al heel oud is, blijft het leuk om op een paard te 'rijden'!

3. Fonteinplein
Het Fonteinplein is leuk voor kleuters van alle leeftijden. Vooral op zonnige dagen is dit plein een avontuurlijke attractie. Er spuit namelijk steeds op andere plaatsen water uit de grond. De kunst is om droog aan de overkant te komen, maar het is natuurlijk veel leuker om je met mooi weer helemaal doorweekt te laten worden.. Droge kleren meenemen is aanbevolen.

4. Lachgrot
Lachspiegels zijn net als de paardenbaan een echte klassieker. Toch blijft het hilarisch om in de spiegel te kijken en ineens heel lang te zijn, minivoetjes te hebben of juist in het bezit te zijn van een heel groot hoofd. De spiegels in de Lachgrot zijn daarom altijd een groot succes.

5. Glijbaan Brigade
In de Glijbaan Brigade suis je in een boot naar beneden vanaf het 15 meter hoge platform. Eén keer is niet genoeg, want er zijn maar liefst drie verschillende glijbanen en die moeten natuurlijk allemaal getest worden!

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Drievliet korting:Adres

Laan Van 's-Gravenmade 81
2495BD Den Haag
Nederland

Telefoonnummer

070-3999305

Drievliet openingstijden

Familiepark Drievliet is geopend van 29 maart tot en met 27 oktober 2013. De openingstijden wisselen per periode.