Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Efteling

Stap in de magische wonderwereld die de Efteling heet! Jaar in, jaar uit wordt Efteling verkozen tot het beste attractiepark van Nederland. Deze hoge kwaliteit en de vele bijzondere attracties zorgen echter ook voor een hoge entreeprijs. Korting op Efteling kaartjes is daarom altijd welkom. Gelukkig zijn er geregeld goede aanbiedingen voor de Efteling. Zo hebben Albert Heijn, Telegraaf, HEMA, AirMiles en ANWB vaak kortingsacties. Wij ontdekten dat er naast korting op Efteling kaartjes ook vaak acties zijn waarmee je voor een zachte prijs overnacht in het Efteling Hotel of Bosrijk. En deze overnachtingen zijn inclusief entree tot het park! Zo maak je van je dagje uit een mini-vakantie.

Efteling Informatie

De magische wereld van de Efteling is een belevenis voor jong en oud. In de bosrijke omgeving van Kaatsheuvel komen sprookjes tot leven in de vorm van spannende attracties en spectaculaire shows. Gedurende de ruim 60 jaar dat het park bestaat zijn er vele nieuwe attracties bijgekomen. Dit zorgt voor een charmante mix van klassiekers en vernieuwende attracties. De Droomvlucht is een van die klassiekers: tijdens de rit ontmoet hier je bijna 50 elfjes, blubbertrollen, feeën en de elfenkoning. Liefhebbers van spanning en snelheid halen hun hart op in het Ruigrijk met attracties zoals Python, Joris en de Draak en De Vliegende Hollander. Dit is een ogenschijnlijk rustig schip, maar gedurende de rit verandert De Vliegende Hollander in een ruig spookschip, spannend! Heb je zin in meer magie en betovering? Dan is het hoog tijd om naar het Marerijk te gaan. Hier wandel je in een prachtig Sprookjesbos tussen beroemde bewoners zoals Doornroosje, Hans en Grietje, Langnek en de Sprookjesboom. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in de Efteling. Wat dacht je van de magische stad Raveleijn: hier wacht je een spectaculaire live-show met stunts en special effects. Raveleijn is gebaseerd op een verhaal van schrijver Paul van Loon over de strijd van vijf dappere boers en zussen tegen een vijf koppig monster, spanning is gegarandeerd! Voor kleine kinderen is dit misschien zelfs wat te spannend, gelukkig zijn er voor de kleintjes speciale attracties zoals het Kleuterhof en Carnaval Festival.

Efteling
Efteling & Kaatsheuvel
Pretpark Efteling

5 betoverende Efteling attracties


1. Sprookjesbos
De manier waarop het Sprookjesbos de tand des tijds feilloos weerstaat, dat moet wel magie zijn. Waar ouderen verzinken in de nostalgie van dit bos, worden kinderen betoverd door de muziekpaddestoelen, Holle Bolle Gijs, de rode schoentjes en alle andere sprookjesbosbewoners.

2. Droomvlucht
Deze attractie heeft in 2013 een flinke opknapbeurt gehad en ziet er weer als nieuw uit. De vernieuwde Droomvlucht leidt je door een wereld vol magische wezens zoals trollen, feeën, bosgeestjes en zelfs de Elfenkoning Oberon. Wist je dat Droomvlucht sinds de opening in 1993 de meest bezochte attractie van de Efteling is?

3. De Vliegende Hollander
De entree tot deze attractie is al een belevenis op zich: Je treedt een groot huis binnen dat aan de buitenkant chique en mooi oogt, maar aan de binnenkant spookachtig en verbrand is. Bij het haventje aangekomen stap je in de sloep waar het avontuur pas echt begint. De sloep blijkt vervloekt en verandert in een mysterieus ruig spookschip.

4. Fata Morgana
Fata Morgana neemt je mee op een betoverde reis door de sprookjes van 1001 nacht. Je waant je in deze attractie in een Oosterse wereld met paleizen, glanzende schatten en buikdanseressen.

5. Volk van Laaf
De mythe gaat dat het Volk van Laaf miljoenen jaren geleden op de Noordpool leefde en na een lange reis een veilige thuishaven in de Efteling vond. Vanuit de monorail zie je hoe gemoedelijk de Laven hun leven leiden: koken, eten, bier brouwen. En de lavenkinderen gaan natuurlijk naar school. Een magisch volkje.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Efteling korting:Adres

Europalaan 1
5171KW Kaatsheuvel
Nederland

Telefoonnummer

(0900) 0161

Efteling openingstijden

Efteling Pretpark is het hele jaar door geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.
 

Efteling korting

Actuele Efteling korting 2015
Alle Efteling kortingsacties zijn gecontroleerd door Gerrald