Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Huishoudbeurs

Een dagje naar de Huishoudbeurs is het allerleukst als je wat geld overhoudt om te winkelen bij alle kraampjes. Daarom vind je op deze pagina de beste aanbiedingen voor goedkopere kaartjes. Dat betekent meer geld om te shoppen! De kaartjes voor de beurs zijn goedkoper als je deze ruim van tevoren online aanschaft en zo profiteert van de vroegboekkorting.

Huishoudbeurs Informatie

De Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI is al sinds de jaren '50 van de vorige eeuw mateloos populair bij vrouwelijk Nederland. Een kwart miljoen dames verheugt zich ieder jaar op een dagje rondkijken, winkelen, kletsen en proeven op het grootste vrouwenevenement van Nederland. In de beginjaren van de beurs was deze vooral gericht op het huishouden. Er werden nieuwe uitvindingen getoond, die het leven van de huisvrouw makkelijker maakten. Ook nu nog ben je op de Huishoudbeurs aan het goede adres voor de nieuwste huishoudelijke snufjes, maar er is nog veel meer te doen. De RAI wordt tijdens de beurs omgetoverd in een groot shoppingwalhalla met hippe kleding, accessoires, make-up en sieraden. Er zijn modeshows, workshops en demonstraties. Je ontdekt wat de laatste trends zijn op het gebied van huis en tuin, bekijkt dé vakantiebestemmingen van dit jaar en geniet van optredens van sterren van eigen bodem. De Food & Drinkshal is een van de populairste onderdelen van de beurs. Hier mag je namelijk naar hartenlust proeven van nieuwe smaken van diverse A-merken, doe je inspiratie op tijdens live kookdemonstraties en shop je lekkere hapjes met flinke korting. Er is zoveel te proeven, dat vooraf eten eigenlijk niet nodig is! De Huishoudbeurs is niet alleen maar eten en shoppen. Tijdens de creatieve workshops steek je zelf je handen uit de mouwen en maak je een mooi schilderij, bloemstuk of hip woonaccessoire. Een leuk aandenken aan een gezellige dag met je vriendinnen, zus, moeder, dochter of buurvrouw! Een vast onderdeel van de Huishoudbeurs is de Negenmaandenbeurs. Deze beurs is helemaal ingericht op jonge moeders (in spé) en is de perfecte plek om inspiratie op te doen op het gebied van kinderwagens, ledikantjes, geboortekaartjes, babymode en nog veel meer.

Huishoudbeurs
Huishoudbeurs & Amsterdam
Beurs Huishoudbeurs

5 dingen die je nog niet wist over de Huishoudbeurs


1. Indrukwekkende cijfers
De Huishoudbeurs in cijfers is heel indrukwekkend. Zo komen er ieder jaar ongeveer een kwart miljoen bezoekers. 90 procent daarvan is vrouw en de gemiddelde leeftijd van alle dames is 39. Er wordt ook flink gewinkeld tijdens de beurs: in totaal wordt er circa 22 miljoen euro uitgegeven tijdens de beurs! Toch geeft ruim driekwart van de bezoekers aan dat ze niet komen om te shoppen, maar juist voor de gezelligheid.

2. Jaren '20
De voorloper van de Huishoudbeurs vond plaats in 1920 in Amsterdam. Toen organiseerde de Amsterdamse Dameskroniek ('het weekblad voor de ontwikkelde vrouw') een Damesbeurs. Het was een dolle boel, met meer dan 200 000 bezoeksters! De eerste officiële Huishoudbeurs, onder de huidige naam, vond plaats in 1950 in Den Haag. Het is dus al jarenlang een traditie!

3. Dolle Mina's
In 1970 kreeg de Huishoudbeurs te maken met een opstootje. Een groep Dolle Mina's protesteerde tegen de promotie van milieuonvriendelijke wasmiddelen en stortte de entreehal vol met krijtpoeder. Tijdens hun protest kwamen de dames erachter dat er helemaal geen wasmiddel verkocht werd op de beurs. Ze boden hun excuses aan en ruimden ook zelf de rommel weer op...

4. Gasfornuizen
Het gasfornuis is nu niet meer weg te denken uit onze keuken, maar in de jaren '60 was het dé noviteit op de Huishoudbeurs. Superhandig, een fornuis op aardgas. De dames hoefden nooit meer met kolen te sjouwen, zodat hun handen schoon bleven. Ook revolutionair was de koelkast, zodat het conserveren van groenten in weckpotten verleden tijd was.

5. Manvriendelijk
Heb je per ongeluk je man meegenomen? Dan kun je hem stallen in het Mannencafé op de Huishoudbeurs. Hier geniet hij van een lekker hapje en een drankje, terwijl jij je slag slaat. Je mag hem natuurlijk ook meenemen naar de beursvloer, maar of hij dat leuk vindt..

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Huishoudbeurs korting:Adres

Europaplein 22
1078GZ Amsterdam
Nederland

Telefoonnummer

020-5491212

Huishoudbeurs openingstijden

De Huishoudbeurs vindt plaats van 21 februari tot en met 1 maart 2015 in de Amsterdam RAI.
 

Huishoudbeurs korting

Actuele Huishoudbeurs korting 2015
Alle Huishoudbeurs kortingsacties zijn gecontroleerd door Gerrald