Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Julianatoren korting

Facebook
25
Google+
0

Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn is een park dat vooral geschikt is voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Neem de kids mee voor een dagje vol speelplezier, want er is hier genoeg te doen. Het park, dat haar naam te danken heeft aan de uitkijktoren genaamd Juliana Toren, heeft meer dan 60 attracties. Schommel in de molens, zweefmolens en het zwaaiende schip of ga met grote vaart naar beneden bij één van de glijbanen of de achtbanen. Griezelen doe je in het spookslot en als het mooi weer is, ga je in één van de bootjes varen. Vergeet niet om bij één of meerdere van de shows te kijken. Er zijn verder genoeg horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Wil je genoeg geld overhouden om de kids te trakteren op een ijsje? Maak dan gebruik van een aanbieding en koop je entreetickets met korting. Zo houd jij misschien zelfs genoeg over voor een leuke souvenir!

Julianatoren Informatie

Julianatoren is één van de oudste pretparken van Nederland. Je vindt dit park, voorheen bekend als Familiepretpark Koningin Juliana Toren, vlakbij de Gelderse plaats Apeldoorn. Het park dankt zijn naam aan de Julianatoren. Dit is een uitzichtstoren - tegenwoordig een rijksmonument - die beklommen kan worden en het begin van het attractiepark was. Al snel werd er een tweede attractie aan toegevoegd, namelijk lachspiegels. Het park was populair en werd steeds meer bezocht. Daarom kwamen er na de jaren 50 flink wat attracties bij. Zo kwamen er grote en kleine autootjes, motorbootjes en een spookhuis bij. In de jaren 60 voegde het toenmalige Prins Bernhard Dal zich ook bij het park. Dit was een bekend ontspanningspark wat toen moest wijken voor het waterwingebied van Apeldoorn. Ook in de decennia erna kwamen er steeds meer attracties bij, tot het zo werd zoals we Julianatoren nu kennen. Het park is met name geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Voor deze jonge bezoekers is er in het Apeldoornse park genoeg te doen! Rondtollen in de Tuimelende Theekopjes, de lucht in met de Vliegende Bus of de Vuurtoren en lekker klauteren in de Klim- en Klauterkooien. De kids gaan naar Jul's Duikvlucht, de Tollende Muis, het schip de Mega Muizenschommel of in Jul's Super Achtbaan. Misschien komen ze nog oog in oog te staan met mascotte's Jul en Julia! Met nog een aantal spetterende shows komt het aantal attracties in het park op meer dan 60 uit. Ook aan de hongerige en dorstige bezoeker is gedacht: er zijn verschillende horecagelegenheden waar je geniet van een patatje, een poffertje, een kop koffie of een glaasje ranja.

Julianatoren
Julianatoren & Apeldoorn
Pretpark Julianatoren

De 5 leukste attracties van mascotte Jul


1. Jul's Super Achtbaan
Houden de kids wel van een beetje avontuur? Dan is deze achtbaan een perfecte attractie om te betreden. De karretjes in deze achtbaan gaan steeds hoger en harder. Met een duizelingwekkende vaart gaan de inzittenden over baan heen - enthousiast gegil gegarandeerd. De achtbaan gaat niet over de kop, maar is voor de kleine bezoekers dankzij de snelheid van de karretjes toch spannend genoeg. Je hebt tegelijkertijd uitzicht op Jul's Waterorgel!

2. Jul's Duikvlucht
Schijnt het zonnetje hard en is de temperatuur aan de hoge kant? Niets is dan lekkerder dan een verfrissende duik in het water. In het pretpark maken de kids een ware duikvlucht in de attractie Jul's Duikvlucht, waarbij ze in een bootje zitten die voorzichtig naar achteren wordt getakeld. Op het hoogste punt wordt hij losgelaten en schiet het bootje inclusief inzittende naar beneden en plonzen ze samen in het water. Waterplezier gegarandeerd!

3. Jul's Treintje
Je kunt lopend het hele park verkennen, maar er is nog een comfortabelere manier om dit te doen. Namelijk in Jul's Treintje! Hoor je het fluitje? Stap dan snel in voordat de trein er vandoor gaat. Papa's, mama's, grootouders en kinderen gaan allemaal mee in de coupés achter de stoomlocomotief.

4. Jul's Dino Toer
Je gaat heel eventjes terug in de tijd met Jul's Dino Toer. In een autootje à la Flintstone word je rondgereden door een historisch tafereel met allerlei levensechte dinosauriërs. Ze bewegen hun koppen en maken ook nog eens geluid. Een attractie die vooral geschikt is voor de jongetjes die dol zijn op deze historische beesten.

5. Jul's Simulator
Spannende momenten beleef je in Jul's Simulator. De simulator is een soort futuristische auto zonder ramen. Neem plaats in één van de stoelen en de spannende reis kan beginnen. Het ene moment zit je op een vliegend tapijt en red je een prinses, het andere moment maak je een duizelingwekkende rit in een achtbaan, door een maanlandschap heen.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Julianatoren korting:Adres

Amersfoortseweg 35
7313AC Apeldoorn
Nederland

Telefoonnummer

055-3553265

Julianatoren openingstijden

Julianatoren is geopend van 13 april tot en met 21 september tussen 10.30 en 17.00 uur. Het park is in het naseizoen ook geopend op enkele data.