Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Madurodam korting

Facebook
0
Google+
1

Madurodam

In Madurodam bekijk je in één dag heel Nederland! Dat is natuurlijk veel goedkoper dan met de auto het hele land rondreizen. Toch doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je nog goedkoper naar Madurodam gaat. Door het hele net af te speuren naar korting op de kaartjes. Op deze pagina vind je alle huidige kortingen en aanbiedingen voor het park. Is er momenteel geen korting te zien op deze pagina? Dan is het nog steeds voordeliger om online kaartjes te kopen en deze zelf uit te printen. Bovendien hoef je dan niet in de rij voor de kassa te staan.

Madurodam Informatie

In Madurodam zie je Nederland in het klein. Het kleinste stadje van Nederland, gelegen in Den Haag is daarom al jarenlang een populaire attractie. Onder toeristen, maar ook bij Nederlanders zelf. Het is een leuke, leerzame manier om de highlights van ons landje op een schaal van 1 op 25 te leren kennen. Madurodam is opgedeeld in 3 gebieden: WateRijk, StedenRijk en VindingRijk. In het WateRijk is te zien hoe Nederland omgaat met het water. Hier zie je uiteraard een miniatuurversie van de Rotterdamse haven, de dijken en de polders. Ook de Oosterscheldekering is te vinden in dit deel van het park. Kinderen mogen zelf de sluizen dicht doen om te voorkomen dat de dijk doorbreekt. In Stedenrijk maak je kennis met de Nederlandse stedenbouw. De binnensteden van veel grote steden zijn goed bekeken en nagebouwd. Bekijk bijvoorbeeld de binnenstad van Amsterdam, met het Paleis op de Dam, het Nationaal Monument en nog veel meer bekende gebouwen uit de hoofdstad. In VindingRijk maak je kennis met de Nederlandse architectuur, de logistiek en entertainment. Tot 2011 was Madurodam vooral een 'kijk-park'. Sinds een grote renovatie in 2012 is het park heel interactief. Hierdoor is het vooral voor kinderen een leuk en leerzaam uitje. Ze blussen brandjes met de brandweerboot, kruipen de huid van een DJ en laten de menigte dansen en spelen het levensgrote VOC Ganzenbord. Klaar met de ontdekkingstocht door Nederland? Dan leven ze zich nog even uit in de grote speeltuin van het attractiepark. Een bezoekje aan Madurodam is niet alleen een leuk dagje uit, maar ook een gift aan een goed doel. De inkomsten van Madurodam gaan, via de Stichting Madurodam Steunfonds, namelijk naar goede doelen die te maken hebben met kinderen, in Nederland en op de ABC-eilanden. Je bezoek zorgt dus voor heel veel blije gezichten!

Madurodam
Madurodam & Den Haag
Themapark Madurodam

De 4 leukste doe-dingen in Madurodam


1. DJ-tafel
Nederland staat in het buitenland bekend om de molens, klompen en.. fantastische DJ's. Een miniatuurfeest met DJ kan dan ook niet ontbreken in Madurodam. Bij de DJ tafel mogen kinderen zelf muziek mixen. Met de twee schijven bepaal je het tempo van de muziek en scratch je je eigen yell. Met de knoppen op de tafel schakel je extra geluiden in. De Madurodammertjes dansen mee op de maat van de muziek.

2. Oosterscheldekering
De Deltawerken beschermen ons land tegen het water. In Madurodam ontdekken kinderen hoe de Oosterscheldekering precies werkt. Ze kruipen in de huid van de sluiswachter en voorkomen daardoor een dijkdoorbraak! Door op tijd de sluizen dicht te draaien wordt het dorpje achter de dijk beschermd tegen het water. Een spannend spel met een serieuze ondertoon.

3. Panorama Vlucht
In de Panorama Vlucht leg je jezelf vast op video terwijl je in 60 seconden over het hele land vliegt. Door een slim videosysteem worden de beelden van jou in een filmpje gemonteerd. Omdat je je armen wijd hebt, lijkt het net alsof je echt over het land vliegt! Vanuit het park deel je het filmpje direct met familie en vrienden via Twitter of Facebook.

4. Veilingklokspel
De bloemenveiling in Aalsmeer is de grootste ter wereld. Daar worden dagelijks bloemen geveild om doorverkocht te worden over de hele wereld. Dat moet natuurlijk voor de allerlaagste prijs. In het Veilingklokspel kruip je in de huid van een handelaar. Zorg ervoor dat je de bloemen op het juiste moment koopt. Druk je te vroeg dan betaal je teveel, druk je te laat, dan gaan de bloemen aan je neus voorbij. Dit doe-ding geeft een leuk kijkje in het dagelijks leven op de bloemenveiling.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Madurodam korting:Adres

George Maduroplein 1
2584RZ Den Haag
Nederland

Telefoonnummer

070-4162400

Madurodam openingstijden

Madurodam is het gehele jaar geopend tussen 09.00 en 21.00.