Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Movie Park Germany korting

Facebook
314
Google+
0

Movie Park Germany

Movie Park Germany is een walhalla voor elke filmliefhebber. In dit attractiepark staat namelijk alles in het teken van de films die gemaakt worden in Hollywood. Een groot gedeelte van het park staat in het teken van Nickelodeon, wat hartstikke leuk is voor de kids. Maar met een heel gezin naar het park is niet goedkoop: je bent al snel meer dan 100 euro kwijt. En dan ben je alleen nog maar binnen! Het is natuurlijk leuk als je wat geld over houdt voor een ijsje, wat te drinken of iets te eten. Om te besparen op je tickets, is het handig om Uitmetkorting.nl in de gaten te houden. Wij verzamelen alle acties, bijvoorbeeld kortingsbonnen, e-tickets, maar ook voordelige arrangementen waarmee je met korting naar het Movie Park Germany kan én in een hotel blijft overnachten. Op de site van attractiepark zelf staan ook regelmatig acties waarbij je betaalt voor 1 dag, maar je met hetzelfde kaartje twee keer kan bezoeken. Ook is het voordeliger om een 2-dagenkaart te kopen, in plaats van twee dagkaarten.

Movie Park Germany Informatie

In Movie Park Germany in het Duitse Bottrop word je meegenomen naar de wereld van de film! Alle attracties hebben iets te maken met één of andere bekende film en zijn te vinden in één van de themagebieden. Je voelt je als een filmster wanneer je de Hollywood Street Set betreedt. Je loopt hier tussen de filmsets die je in het Amerikaanse Hollywood ook zou zien! Voor de sci-fi-fans zijn hier twee attracties: wildwaterbaan Bermuda Triangle - Alien Encounter en special effects show Voyagers tot Mars. Voor de kids is Nickland het leukste: hier vind je allerlei attracties die te maken hebben met personages van televisiezender Nickelodeon. Denk maar aan Spongebob Splash Bash, Avatar Air Glider en Dora's Big River Adventure. Op de Santa Monica Pier staan, net als in de Verenigde Staten, allerlei kermisattracties. Bezoek je de Streets of New York, dan lijkt het net alsof je midden door New York loopt. In de simulator Time Rider neemt uitvinder Horace Garrison (vertolkt door acteur John Cleese) je mee op een reis door de tijd. Dol op het wilde westen? Dan zit je goed in The Old West. Daar vind je de Bandit, de eerste moderne houten achtbaan van Duitsland en de shows Wild West Showdown en X-Men Revenge. Zo zijn er in het Movie Park Germany nog veel meer attracties te vinden. Ook lopen er veel bekende filmfiguren rond in het park, zoals de Teenage Mutant Ninja Turtles, Spongebob en zijn beste vriend Patrick. En tijdens Halloween zijn dat er nog veel meer!

Movie Park Germany
Movie Park Germany & Bottrop
Pretpark Movie Park Germany

De 4 shows die je moet zien


1. Back to the movies
Maak een tijdreis langs de grootste blockbusters die ooit uitgegeven zijn! Tijdens deze show zie je in snel tempo allemaal grote films en bijbehorende filmkarakters voorbij komen. De artiesten zijn bijvoorbeeld verkleed als de Ghostbusters of als de figuren uit de meezingklassieker Grease. Toevallig twee films met wereldberoemde nummers. Tijdens de show worden ze dan ook gezongen door de artiesten, terwijl ze er allerlei dansjes op uitvoeren. Stil zitten is bijna onmogelijk!

2. Character Show
De Character Show is dé show waar jij de kids mee naartoe neemt. Hier ontmoeten ze al hun grote helden doe dagelijks op de kinderzender Nickelodeon verschijnen. Tijdens dit megafeest worden er allerlei leuke nummers gezongen en wordt er uitgebreid op gedanst door de Nick-vriendjes. De kids worden vermaakt door de gele SpongeBob, zijn zeester-vriend Patrick en avonturier Dora. Ook Jimmy Neutron met zijn gekke kuif maakt een opwachting. Na de show staan alle sterren klaar om met je op de foto te gaan!

3. Shadows of Darkness
Van Helsing was de grootste vampierjager aller tijden. Tijdens de show Shadows of Darkness laat hij zien wat voor een heftige strijd hoe voerde tegen vampiers en weerwolven! Hij en andere jagers voeren adembenemende stunts uit. Dankzij de explosieve special effects zit je op het puntje van je stoel en lijkt het net alsof je midden in de film zit!

4. Stunt Show
Nog zo'n adembenemende show is de Stunt Show. Zoals de naam al zegt worden tijdens de voorstelling allerlei toffe stunts uitgehaald. Het decor is een doodnormale straat in Hollywood, waar auto's en motors voorbij razen. De stuntmensen combineren hun spectaculaire trucs met komedie. Piepende banden, een vlammenzee, springende mensen: een actiefilm met een beetje humor!

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Movie Park Germany korting:Adres

Warner Allee 1
D-46244 Bottrop-Kirchhellen
Duitsland

Telefoonnummer

00492045-899715

Movie Park Germany openingstijden

Movie Park Germany is geopend van 4 april tot en met 2 november 2014.