Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Phantasialand korting

Facebook
1
Google+
0

Phantasialand

Het Duitse pretpark Phantasialand is enorm! Tientallen attracties en een piekfijne aankleding zorgen voor een onvergetelijk dagje uit. Daar hangt dan ook een bijpassend prijskaartje aan. Om een bezoekje aan Phantasialand toch mogelijk te maken, verzamelen we op deze pagina alle aanbiedingen om te besparen op de kaartjes. Zodra er korting beschikbaar is, zie je dit direct. Wees er dan snel bij, want vaak gelden de acties maar een paar dagen. Er zijn ook regelmatig voordelige arrangementen beschikbaar voor het park. Je betaalt dan een gereduceerd tarief voor de entree en één of meer overnachtingen. Tip: ga op je verjaardag naar Phantasialand. De toegang is gratis voor de jarige!

Phantasialand Informatie

Phantasialand in het Duitse Brühl, biedt tientallen attracties voor jong en oud, gelegen in zes verschillende themawerelden, allemaal met een eigen sfeer. Deep in Africa onthult de geheimen van het regenwoud en de steppe. Je ontdekt Afrikaanse dansers en beleeft de rit van je leven in achtbaan de Black Mamba. In Mexico maak je kennis met de Azteken en de Maya's en wie durft stapt in de steilste en hoogste wildwaterbaan van Europa. Themagedeelte Fantasy is een bizarre fantasiewereld, waar niets is wat het lijkt. Hier vind je veel kindvriendelijke attracties, zoals luchtfietsen en de bijzondere speeltuin Octowuzy. In Berlin ga je terug naar het leven in de Duitse hoofdstad rond 1900. Een prachtige traditionele zweefmolen, gezellige restaurants en de bijzondere 3D-attractie Maus au Chocolat zorgen voor entertainment voor het hele gezin. De Oosterse muziek lokt je naar het Verre Oosten van China. Je ziet direct dat er door Phantasialand kosten noch moeite gespaard zijn om hier een Aziatische sfeer te scheppen. Je wandelt langs prachtige tempels, sierlijke pagodes en heel veel draken. De acteurs en dansers in de shows doen de rest. Tot slot is er de spannende themawereld Mystery. Hier vind je onheilspellende burchten, diepe kerkers en mysterieuze gangen. Het zal je niet verbazen dat dit deel van het attractiepark een spookhuis en een kolkende wildwaterbaan bevat. Al deze themawerelden zorgen er met elkaar voor dat Phantasialand een indrukwekkend pretpark is voor jong en oud. Het loont om vooraf de plattegrond van Phantasialand goed te bestuderen, zodat je zeker weet dat je geen enkel plekje van het immense pretpark overslaat! Het is ook mogelijk om te blijven slapen in het Duitse pretpark. Je hebt de keuze uit 2 verschillende hotels: Het authentiek Afrikaanse hotel Karibuni en hotel Ling Bao. Ling Bao is een sfeervol Chinees hotel, waar alles ingericht is volgens Feng Shui. Je komt helemaal tot rust, midden in een pretpark!

Phantasialand
Phantasialand & Brühl (Rijnland)
Pretpark Phantasialand

De 5 leukste kinderattracties


1. Würmling Express
De Würmling express is een hele bijzondere monorail. De karretjes zijn gemaakte in de vorm van vogels, Wuzen, en de rails rijdt langs de nesten van de kleine vogelbaby's. De kleine vogeltjes zijn zo hongerig dat de Wuzen het niet alleen redden: ze hebben je hulp nodig! In de express ga je op ontdekkingsreis langs de vogelnesten.

2. Wellenflug
Een rondje in de zweefmolen is altijd leuk! Het gevoel van gewichtloosheid is heerlijk, vooral als je een mooi uitzicht hebt. De zweefmolen in Phantasialand is extra mooi door de indrukwekkende watershow rondom de voet van de molen. Je vergeet soms bijna om van het uitzicht te genieten!

3. Octowuzy
Hoe leuk de attracties in een pretpark ook zijn, vooral jonge kinderen vermaken zich soms het beste in de speeltuin. Lekker zelf spelen. Dat kan in de bijzondere speeltuin Octowuzy. Hier zijn fonteinen, donkere gangen, spannende holen en heel veel andere kindjes te vinden!

4. Musikschulde Djembe
Het Africagedeelte van het park swingt de pan uit! Het is dan ook niet verwonderlijk dat je hier een originele djembéschool aantreft, waar kinderen (en volwassenen) zelf mogen trommelen op de originele Afrikaanse trommels. Samen met een medewerker trommelen ze binnen een mum van tijd een aanstekelijk ritme!

5. Wirtl's duiventoren
Tijd om zelf de spierballen in te zetten! In Wirtl's Taubenturm trekken kinderen (vanaf 4 jaar) zichzelf omhoog in de karretjes. Dat voelt natuurlijk superstoer en heel zelfstandig. Eenmaal boven hebben ze een prachtig uitzicht over het park! Toch een beetje spannend? Papa en mama mogen ook mee!

Winter Phantasialand


Het park wordt pas echt magisch en fantastisch zodra de winter weer haar intrede doet. Tijdens de donkere avonden hangt heel het park vol met schitterende lampjes! Dat niet alleen, heel Phantasialand verkeert in winterse sferen. Tijdens Phantasialand Wintertraum vind je bijvoorbeeld een indrukwekkende kerstboom op de Kaiserplatz, waaronder een schaatsbaan is gelegen en waar je geniet van romantische shows. Hoogtepunt is het wintersprookje Die Magische Rose. Je maakt een winterreis door het park en geniet van geweldige kostuums en, als klap op de letterlijke vuurpijl, een bijzonder vuurwerk! Het winterse park is geopend van 22 november tot en met 23 december 2014.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Phantasialand korting:Adres

Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
Duitsland

Telefoonnummer

+49(0)1805-366200

Phantasialand openingstijden

Phantasialand is geopend van 1 april t/m 2 november 2014 tussen 09.00 en 18.00 uur.