Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Plopsa Indoor Coevorden korting

Facebook
24
Google+
0

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een sfeervol overdekt kinderpretpark. Hier ontmoet je Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba en tal van andere Studio 100-helden. Omdat kinderen al duur genoeg zijn, helpen we je graag een handje met korting op de kaartjes voor Plopsa Indoor Coevorden. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen. Staat er momenteel geen korting online? Koop dan je kaartjes via internet in plaats van aan de kassa. Kom je van ver? Dan is het de moeite waard om je bezoek te combineren met een overnachting in het naastgelegen Center Parcs de Huttenhoogte in een voordelig arrangement.

Plopsa Indoor Coevorden Informatie

In Plopsa Indoor Coevorden wordt de magie van Studio 100 gecombineerd met de leukste kinderattracties. Het is er bovendien ook nog eens altijd mooi weer, want het attractiepark is grotendeels overdekt. Plopsa Indoor Coevorden is een leuke dag uit met jonge kinderen. Er zijn namelijk heel veel leuke attracties, die ze grotendeels zelf mogen bedienen. In de Bootjes mogen ze zelf over het Piratenmeer varen, vanuit de Vuurtoren hebben ze van héél hoog een mooi uitzicht over de andere attracties en in het K3-verkeerspark leren ze alvast om te remmen voor rood. Daarnaast zijn er ook een aantal attracties om met de hele familie van te genieten. Zoals de Wickiebaan, de achtbaan van Wickie de Viking, waarin je met een duizelingwekkende snelheid een donkere grot verkend. De attractie Anubis is leuk voor iedereen vanaf 1.20 meter. Je zwiert en zwaait heen en weer in de twister. Natuurlijk mag je ook veilig op de grond blijven kijken. Voor de jongste bezoekertjes heeft Plopsa Indoor Coevoerden attracties op maat. In de Bumbaspeeltuin, het Ballenbad en Plops Speelboom spelen ze veilig op een zachte ondergrond. In het Theater van het park beleef je de leukste shows. Elke dag geeft het clowntje Bumba er zijn leuke Bumba Show en tijdens evenementen wordt het podium ingenomen door heuse tv-sterren. Over sterren gesproken... de bekende Studio 100-figuren wandelen ook regelmatig door het park. Tijdens de Meet&Greet ontmoet je Kabouter Plop, Bobo of Mega Mindy van dichtbij. Vergeet niet om een foto te maken als bewijs! Plopsa Indoor Coevorden ligt naast Center Parcs de Huttenhoogte. Vanuit je cottage stap je zo de wereld van Kabouter Plop binnen. Een leuk idee voor een weekendje weg met de kinderen!

Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden & Coevorden
Pretpark Plopsa Indoor Coevorden

De 5 leukste Studio-100 figuren in Plopsa Indoor Coevorden


1. Kabouter Plop
Iedereen kent Kabouter Plop wel. Is het niet van zijn televisieprogramma, dan is het wel van het aanstekelijke dansje. In Plopsaland kom je hem ongetwijfeld tegen. Hij gaat graag met je op de foto! Plop is al sinds 1997 op televisie en is inmiddels in meerdere landen te zien. In Spanje heet de vrolijke kabouter Plop el Gnome.

2. Bumba
Bumba is de hoofdrolspeler in een vrolijk peuterprogramma, maar hij heeft ook tijd om voor de kinderen in Plopsaland op te treden. Bumba is een vrolijke clown, die samen met zijn vrienden Bumbalu, Kiwi, Tumbi en Pantoef allerlei avonturen beleeft. Oorspronkelijk heette hij Buba, maar omdat die naam al bezet was, gaat de clown nu als Bumba door het leven.

3. Mega Mindy
Mega Mindy is het heldhaftige alterego van Mieke Fonkel. In haar knalroze pakje strijdt ze tegen schurken, boeven en bedriegers. Ondertussen is ze ook nog eens smoorverliefd op Toby. Gelukkig heeft ze tussen de bedrijven door wel af en toe tijd om handjes te schudden in Plopsa Indoor Coevorden.

4. Piet Piraat
Piet Piraat is een vrolijke piraat. Met zijn schip de Scheve Schuit vaart hij alle dagen uit. Zijn bemanning, Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil, helpt hem daarbij. Soms alleen wel van de wal in de sloot.. Hij vaart alle wereldzeeën af, maar komt af en toe ook even langs in Coevorden.

5. Maya de Bij
Maya de Bij is een van de oudste figuren in Plopsa. Haar karakter is namelijk al in 1912 bedacht door de Duitse schrijver Waldemar Bonsels. In 2008 kwam Maya de Bij in Studio 100 terecht. Tegenwoordig is het vrolijke bijtje in 3D op televisie te bewonderen. In Plopsa Indoor Coevorden zie je haar in het echt én heeft ze haar eigen speeltuin.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Plopsa Indoor Coevorden korting:Adres

Reindersdijk 57
7751SH Dalen
Nederland

Telefoonnummer

0524-523380

Plopsa Indoor Coevorden openingstijden

Plopsa Indoor Coevorden is het hele jaar door open. De openingstijden wisselen nogal. Kijk voor meer informatie in de online agenda.