Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Plopsaland De Panne korting

Facebook
62
Google+
0

Plopsaland De Panne

Plopsaland de Panne is de droom van iedere jeugdige televisiekijker. Hier komen hun Studio 100-helden tot leven! Het sfeervolle pretpark heeft daarnaast ook heel veel mooie, gethematiseerde attracties. De entreeprijs, in combinatie met de reis naar België kan er echter voor zorgen dat een dagje naar Plopsaland behoorlijk in de papieren loopt. Daarom verzamelen wij op deze pagina alle kortingen en aanbiedingen voor het park. In het hoogseizoen staan er regelmatig mooie aanbiedingen online, waarmee je flink wat euro's bespaart op de entree. Als we geen korting hebben, bestel dan toch je kaarten online. De kaartjes zijn aan de kassa behoorlijk duurder. Slimme tip: denk tijdens je bezoek ook aan de aanschaf van een voordelige herbezoekkaart. Met deze kaart mag je binnen 6 maanden nog eens naar Plopsa, tegen gereduceerd tarief.

Plopsaland De Panne Informatie

Wil je je mateloos populair maken bij jonge kinderen? Neem ze dan mee naar Plopsaland de Panne in België. In dit pretpark komt Studio 100 tot leven. Alle televisiehelden lopen hier rond: Kabouter Plop en zijn vrienden, Maya de Bij, Mega Mindy, Piet Piraat en Berend Brokkenpap, Big en Betsy, Bumba en Bobo. Dat is op zich al leuk, maar wat een dagje Plopsaland nog leuker maakt zijn alle attracties in het park. Van spannende attracties voor de hele familie tot vrolijke kinderattracties voor de allerjongsten. Stap bijvoorbeeld in de SuperSplash en duik in een sloep 30 meter naar beneden om met een enorme plons in het water te belanden. Ook de achtbanen Anubis the Ride en De Draak zijn de moeite waard voor iedereen die wel van een beetje snelheid houdt. Doe je het liever iets rustiger aan, dan stap je in de prachtige zweefmolen Wienerwalz of de boomstamrivier. Voor de jongste bezoekers zijn er leuke, veilige attracties zoals het Bos van Plop, een kikkermolen, speeltuinen en elektrische autootjes. In de Telenet Kinderdisco gaat iedereen uit zijn dak op de laatste hits van K3 en andere Studio 100-artiesten. Paardenmeisjes mogen de stal van Amika niet overslaan om de witte pony zachtjes over zijn neus te aaien. Zo zijn er nog veel meer leuke attracties in Plopsaland de Panne: het piratenschip van Piet Piraat bijvoorbeeld, maar ook een sfeervolle treinrit door het park en een heus K3-museum, dat je echt niet mag overslaan. Het is bijna teveel voor één dag. Behalve alle attracties zijn er namelijk ook dagelijks leuke shows in het park van onder andere Bumba en Kabouter Klus. Plopsaland heeft daarom afspraken met diverse campings en hotels in de omgeving, zodat je na een lekker nachtje slapen morgen weer op bezoek kan bij Plop en zijn vrienden!

Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne & De Panne
Pretpark Plopsaland De Panne

5 Studio 100-helden die je echt moet ontmoeten


1. Kabouter Plop
Kabouter Plop heeft de eer om een heel pretpark naar zich vernoemd te hebben! Niet gek, voor een Kabouter uit het kabouterbos. Normaal gesproken is Plop heel druk in zijn melkherbergje, waar hij plopmelk en plopkoeken verkoopt, maar voor de bezoekers aan het pretpark maakt hij graag een uitzondering. Hij loopt regelmatig door het park om handjes te schudden en op de foto te gaan. Daarnaast heeft Kabouter Plop ook een leuke show, samen met Kabouter Klus!

2. Piet Piraat
Piet Piraat, Piet Piraat, schip ahoy-hoy-hoy! Veel kinderen kunnen de begintune van het tv-programma letterlijk mee zingen. In het dagelijks leven schuimt Piet Piraat de wereldzeeën af, op zoek naar avontuur, maar voor jou komt hij van zijn Scheve Schuit af. Ook de kok van het schip, Berend Brokkenpap komt graag handjes schudden.

3. Bumba
Bumba is de grote held van heel veel peuters! Het vrolijke clowntje heeft een dagelijkse show in Plopsaland. Samen met Bumbalu haalt hij gekke streken uit op het podium. Soms komen ook hun vrienden Kiwi, Tumbi en Pantoef even kijken. Bumba heeft ook een eigen speeltuin in het park, met speeltoestellen voor de allerkleinsten.

4. Amika
Veel paardenmeisjes dromen van het leven van Merel de Ridder. Zij werkt op de manege van de rijke familie De La Fayette en sluit in het geheim vriendschap met het dure sportpaard Amika. Een bijzonder verhaal om uren bij weg te dromen! Heb je een Amika-fan mee naar Plopsaland de Panne? Dan mag een bezoekje aan de Hoeves van het park niet ontbreken. Hier vind je de enige echte Amika, tevreden grazend in zijn weiland.

5. Mega Mindy
Mega Mindy is een van de coolste bewoners van Studio 100! De roze superheldin redt heel België van schurken, bedriegers en andere boeven. Daarnaast probeert ze ook nog om met Toby te kussen, maar dat lukt bijna nooit. Tussen de bedrijven door heeft Mega Mindy gelukkig ook nog tijd om handjes te schudden in Plopsaland. Soms neemt ze Toby ook mee!

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Plopsaland De Panne korting:Adres

De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
België

Telefoonnummer

+32(0)58420202

Plopsaland De Panne openingstijden

Plopsaland De Panne is dagelijks geopend vanaf 5 april t/m 31 augustus 2014. In het voor- en naseizoen is het park voornamelijk in de weekenden geopend.