Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Safaripark Beekse Bergen

Wil je op safari, maar heb je niet genoeg vakantiedagen voor een reis naar Afrika? Plan dan een tripje naar Safaripark Beekse Bergen voor een 1-daagse rondreis door Afrika. Op deze pagina plaatsen we alle beschikbare kortingen en acties voor Beekse Bergen kaartjes. Zo hou je geld over voor een ijsje of een leuk souvenir. Als er geen korting beschikbaar is, bespaar je door je kaarten online te kopen, in plaats van aan de kassa. Wil je meerdere dagen naar Beekse Bergen? Kijk dan eens naar een voordelig arrangement met overnachting in het vakantiepark, waarbij je onbeperkt entree tot het park hebt.

Safaripark Beekse Bergen Informatie

Een dagje Afrika in Hilvarenbeek, dat is de korte samenvatting van Safaripark Beekse Bergen. In deze bijzondere dierentuin ga je op safari tussen de wilde dieren. Per auto, bus, boot en lopend ontdek je de big five en tal van andere bijzondere beesten. Beekse Bergen is vooral bekend van de autosafari. Met je eigen auto rijd je tussen de giraffen, zebra's, leeuwen en luipaarden door. Hou de raampjes dicht, stap niet uit en vergeet niet te remmen voor een overstekende giraffe! Zie je het niet zitten om zelf tussen de dieren door te rijden? Stap dan in de safaribus. Terwijl de chauffeur voorzichtig tussen de dieren doorrijdt, vertelt een ranger je alles wat je wilt weten. Hij heeft ook allerlei materialen bij zich, zoals hoorns, geweien en vachten. Een leerzaam ritje! Er loopt ook een spannende wandelsafari door het park, langs de chimpansees, olifanten, leeuwen en pinguïns. Langs de route staan borden met meer informatie en leuke speeltoestellen voor de kinderen. Dat vind je in Afrika niet! Je sluit je dag af met een boottocht langs de beesten. Vanaf het water zie je onder andere neushoorns, ringstaartmaki's en apen. Net als in de bus, is er hier ook een ranger aan boord om je meer te vertellen over de dieren. In het hoogseizoen mag de spectaculaire roofvogelshow niet overslaan. De show laat zien hoe verschillende roofvogels, zoals de Amerikaanse zeearend jagen en welke jachttechnieken ze gebruiken. Als je mazzel hebt wordt je uit het publiek gehaald om te helpen. Kun je geen genoeg krijgen van je safari? Dan blijf je slapen! In het Rangerkamp overnacht je in een tent in het park, vlakbij de olifanten en mantelbavianen. Als je wakker wordt gebruld door de leeuwen, is het net alsof je in Afrika bent. Naast het safaripark ligt vakantiepark en camping Beekse Bergen. Hier vandaan vaart regelmatig een boot naar het dierenpark. Een onvergetelijk weekendje Afrika!

Safaripark Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen & Hilvarenbeek
Dierentuin Safaripark Beekse Bergen

The Big 5 in Safaripark Beekse Bergen


1. Leeuwen
De koning van de savanne mag natuurlijk niet ontbreken in het safaripark. Zowel tijdens de wandelsafari, als tijdens de auto- en bussafari kom je langs de leeuwen. Het is een hele groep, die voornamelijk uit vrouwtjes bestaat. De sterkste man is de leider van de groep. Vaak is hij dat maar even, want zodra een van zijn zoons groter en sterker wordt, wordt hij van zijn troon gestoten.

2. Olifanten
De Afrikaanse olifant is de grootste olifantensoort. In het wild bestaat een groep olifanten voornamelijk uit vrouwtjes, met de oudste dame aan de leiding. De mannen leiden een zwervend bestaan. Ook in het safaripark leeft stier Calimero apart van de dames. In de vruchtbare periode gaan ze om beurten op bezoek bij hem, om zo een bijdrage te leveren aan het fokprogramma.

3. Luipaarden
Luipaarden zijn katachtigen, net als leeuwen. Toch zien ze er heel anders uit. Ze zijn slanker gebouwd en veel atletischer. Luipaarden kunnen een snelheid halen van zestig kilometer per uur. Dat houden ze niet lang vol: na 50 meter is de koek op. Echte sprinters! Je komt ze tegen in de wandelsafari. Gelukkig zitten ze veilig achter een hek, want zo hard kun jij niet rennen.

4. Neushoorns
In het wild is de neushoorn ernstig bedreigd. Omdat er nog steeds mensen zijn die denken dat de hoorn een geneeskrachtige werking heeft, wordt er veel op ze gejaagd. Safaripark Beekse Bergen werkt mee aan het Europese fokprogramma, om ze voor uitsterven te behoeden. Sinds de jaren '70 zijn er al meer dan 20 kleine neushoorntjes geboren.

5. Buffels
In tegenstelling tot wat veel mensen denken is niet de giraffe, maar de kafferbuffel het laatste dier van de Big Five. Dit toplijstje gaat namelijk niet om de grootste dieren, maar om de dieren die het lastigst te bejagen zijn door de mens. Dankzij hun enorme hoorns en onvoorspelbare karakter zijn de buffels namelijk heel gevaarlijk, waardoor mensen liever niet te dichtbij komen.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Safaripark Beekse Bergen korting:Adres

Beekse Bergen 1
5081NJ Hilvarenbeek
Nederland

Telefoonnummer

(0900) 0200

Safaripark Beekse Bergen openingstijden

SafariPark Beekse Bergen is elke dag in het jaar vanaf 10.00 uur geopend en sluit tussen 16.00 en 18.00 uur.
 

Safaripark Beekse Bergen korting

Actuele Safaripark Beekse Bergen korting 2015