Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Sister Act Musical korting

Sister Act Musical

Swingen en zingen, dat doe je automatisch tijdens de show Sister Act Musical. Een gezellig avondje uit met de hele familie, naar een spetterende musical! Lijkt je dat wel wat? Ontdek op deze pagina of er korting voor te vinden is, zodat het niet alleen een leuk, maar ook een voordelig avondje uit wordt. Besluit je op het allerlaatste moment naar een show te gaan? Dan kan je nog wel eens geluk hebben, want last-minute kaarten zijn helemaal voordelig. Neem hiervoor contact op met het theater waar de show plaatsvindt.
Dansende en zingende nonnen, onder leiding van Whoopi Goldberg. Vond jij de film Sister Act ook zo leuk? Dan zal je de musical al helemaal het einde vinden! Net zoals in de film wordt de hoofdrol gespeeld door Deloris van Cartier, een zingende diva die helaas op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is. Ze is getuige van een moord door haar vriend Curtis en totdat ze tegen hem kan getuigen in de rechtbank, duikt ze onder in een klooster. De nonnen daar weten niet wat voor een persoon ze in huis halen! Deloris ontdekt daar het nonnenkoor, waar maar weinig stemvaste zangeressen in zitten. Als grote liefhebber van zingen neemt zij de leiding over de vals zingende nonnen en zowaar, het koor ontpopt zich tot een harmonieus en prachtig geheel! De nonnen worden zelf steeds enthousiaster en dankzij de gemotiveerde Deloris komen ze uiteindelijk zelfs op televisie. Niet heel handig, want zo ontdekt Curtis waar zij verstopt is.. In de musical komt het swingende klooster helemaal tot leven. Dankzij het prachtige decor lijkt het net alsof jij ook in het klooster zit! Met mooie liederen, opzwepende dansen en de positieve vibe van de musicalsterren is het erg lastig om stil te blijven zitten. Ben je ook benieuwd naar de musicalversie van de film? Kom dan kijken naar Sister Act Musical!

4 belangrijke karakters in Sister Act


1. Deloris Van Cartier
De hoofdpersoon in zowel de film als de musical is Deloris. Zij is een zangeres in een club en is dol op zingen. Op het moment dat zij getuige is van een moord, gepleegd door haar vriend Curtis, stapt zij met haar verhaal naar de politie. Zij zal tegen hem getuigen in de rechtbank, maar tot het zo ver is zal ze onderduiken in een klooster. Daar ontpopt ze zich tot de dirigent van het nonnenkoor. En dat is maar goed ook want de zangeressen in het koor zingen ontzettend vals. Deloris pept ze op en zorgt ervoor dat ze steeds mooier en mooier gaan zingen. Uiteindelijk komt zij met het koor op televisie en weet Curtis waar zij zich bevindt.

2. Moeder Overste
Zodra Deloris intrekt in het klooster, is de Moeder Overste de enige persoon die weet dat de nieuwe non geen echte non is. De strenge Moeder Overste vindt haar joligheid maar niks en keurt dan eigenlijk ook alles af wat Deloris doet. Wanneer Curtis uiteindelijk ontdekt waar de zangeres uithangt, besluit Moeder dat het tijd wordt om de andere nonnen in te lichten over de 'nep-non'.

3. Curtis
De grote boosdoener in Sister Act is Curtis. Hij is de vriend van Deloris, maar zeker geen lieverdje. Tot Deloris' verbazing vermoordt Curtis een werknemer van de club waar zij zingt. Dat is helemaal niet zo vreemd, wanneer je weet dat hij eigenlijk een gangsterleider is! Omdat Deloris alles heeft gezien, zet Curtis alles op alles om haar te pakken te krijgen, zodat ze niks kan opbiechten aan de politie.

4. Het koor
Nog een aantal belangrijke karakters in de musical bevinden zich in het koor. Deloris brengt daar immers het grootste gedeelte van haar tijd door! Let tijdens de show vooral op de Zuster Maria Roberta, Zuster Maria Patricia en Zuster Maria Lazarus!

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe musical korting: