Met korting naar Soldaat Van Oranje

Wat is Soldaat Van Oranje?

Beleef de ultieme musical: Soldaat van Oranje! Tijdens de Tweede Wereldoorlog neemt de hoofdpersoon, Erik Hazelhoof Roelfzema, een gevaarlijke taak op zich als verzetsstrijder. Laat je meevoeren in deze epische vertelling vol spanning en emotie. Krijg een kijkje in het leven van Erik en zijn strijd tegen de Duitsers. Koop nu je tickets voor deze bijzondere musical en geniet van deze indrukwekkende vertelling. Word getransformeerd naar de Tweede Wereldoorlog en leef je mee met de Soldaat van Oranje!

Soldaat Van Oranje reviews

Op basis van 189 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Soldaat Van Oranje beoordeling achter te laten.

Korting op Soldaat Van Oranje tickets

Soldaat van Oranje is een prachtige musical over oorlog, vriendschap en keuzes. Wil je deze voorstelling beleven? Kijk dan eens op uitmetkorting.nl voor actuele kortingsacties. Waarom veel betalen als dat niet nodig is? Zodra er een korting beschikbaar is voor Soldaat van Oranje plaatsen wij deze online, zodat jij nooit te veel betaalt. Ben je scholier? Dan hebben wij goed nieuws: met je CJP-pas krijg je 15% korting op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Geniet jij dus van soldaat van Oranje, maar betaal je liever niet te veel? Kijk dan snel op uitmetkorting.nl voor de beste korting op Soldaat van Oranje.

Soldaat Van Oranje Katwijk aan Zee

De Soldaat van Oranje is een historisch verhaal dat je niet mag missen! In de TheaterHangaar in Katwijk aan Zee beleef je de heldhaftige Erik Hazelhoef Roelfzema als verzetsstrijder. Hij vliegt namens de Engelse luchtmaatschappij hoog in de lucht om de Duitse bezetters te bombarderen. Wilhelmina beloont Erik voor zijn verdiensten en bijzondere onderscheiding met de Militaire Willems-Orde.

Deze musical is dé langslopende musical ooit in de Nederlandse geschiedenis. Het bijzondere decor en de tribune die draait, maken deze show helemaal af. Wil je naar deze fantastische show? Een must-see voor elke Nederlander! Koop dan nu je tickets voor de Soldaat van Oranje bij Uitmetkorting.nl en geniet van korting met je ANWB-pas. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit. Dit wil jij niet missen!

Mensen bezochten ook: Ciske De Rat, Grease Musical, Hij Gelooft In Mij, Lion King Musical

Openingstijden en reserveren

Is Soldaat Van Oranje open? Kijk op de website van Soldaat Van Oranje voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.