Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Thermae 2000 korting

Facebook
68
Google+
3

Thermae 2000

Toe aan een dagje helemaal niets? Plan dan eens een dagje Thermae 2000 in. Deze spa in Valkenburg maakt gebruik van puur water uit haar eigen bronnen. Dat betekent dat je hier geniet van heerlijk warm water, vol goede mineralen. Daarnaast zijn er uiteraard ook diverse sauna's en andere relaxelementen aanwezig. Om zeker te weten dat je niet teveel betaalt voor je dagje ontspanning, verzamelen wij alle kortingen voor Thermae 2000. Via de linkjes op deze website schaf je een voordelig kaartje aan. Is er momenteel geen korting beschikbaar? Bespaar dan door alleen 's ochtends of 's avonds te gaan, in plaats van de hele dag. En ben je student, of ouder dan 65? Dan krijg je ook korting op een dagje relaxen!

Thermae 2000 Informatie

Even een dagje helemaal niets? Breng eens een bezoekje aan Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul. Dit grote wellnesscomplex heeft alles in huis om jou een dagje stressloos te laten genieten in hun eigen bronwater. 380 meter onder de spa vind je namelijk een aantal bronnen, waar al 40 000 jaar water doorheen sijpelt. Het water, vol met heilzame mineralen, wordt opgepompt, verwarmd en verdeeld over de verschillende baden. De vele whirlpools en onderwaterstraalmassages zorgen voor extra ontspanning! Doe ook mee aan de gratis workshop floaten, om te ontdekken hoe je drijvend in het warme water helemaal tot rust komt. De diverse sauna's in het complex maken je relaxdag compleet. Geniet van heerlijke geuren in de Eucalyptussauna, ontspan je spieren in de infraroodsauna of stap, als je een echte die-hard bent, in de 80 graden sauna. Daarnaast worden er ook massages, behandelingen en workshops gegeven in Thermae 2000. Laat je heerlijk masseren of leer juist hoe je iemand anders het lekkerst masseert, laat je gezicht verzorgen of doe mee aan een leerzame mindfullnesssessie, om de hectiek van alledag helemaal achter je te laten. Een andere bijzondere extra is de relaxbioscoop. Hier lig je in een heerlijke massagestoel, terwijl er een rustgevende film wordt afgespeeld. Probeer dan je ogen maar eens open te houden.. Je ogen sluiten kan overigens ook in een van de comfortabele hotelkamers van het viersterrenhotel van Thermae 2000. Zo maak je van je dagje wellness een compleet weekendje weg, waarin relaxen centraal staat. Ook goed te combineren met een bezoek aan de rest van het sfeervolle Valkenburg!

Thermae 2000
Thermae 2000 & Valkenburg
Sauna Thermae 2000

5 manieren om helemaal tot rust te komen in Thermae 2000


1. In de baden
Thermae 2000 is gebouwd op 3 eeuwenoude bronnen. Het water in alle baden van de spa wordt opgepompt vanuit deze bronnen, 380 meter onder de grond. Het heeft een aangename temperatuur van 33 graden en bevat het een grote hoeveelheid mineralen waaronder zout, magnesium en jodium. Deze mineralen hebben een heilzame werking voor mensen die erin baden.

2. In de rozensauna
In Thermae 2000 vind je 9 verschillende sauna's. De meeste sauna's zijn Fins van oorsprong, waaronder de Ruusu sauna. Ruusu is het Finse woord voor roos, het centrum van de sauna is eensaunaoven van Rozenquartz. Een steensoort waar een helende werking wordt toegeschreven. Het ruikt er in deze sauna bovendien heerlijk naar rozen.

3. Onder de zonnebank
In het solarium van Thermae 2000 is het altijd mooi weer. Hier heb je de keuze uit diverse zonnebanken en sun showers. Lekker om 's winters je vitamine D-niveau aan te vullen, maar ook om alvast een kleurtje op te doen voor de zomermaanden. Vergeet je niet goed in te smeren!

4. Mindfulness
Niet alleen je lichaam, ook je geest wordt goed verzorgd in de Valkenburgse spa. Doe bijvoorbeeld mee aan een mindfulnessessie en ontdek hoe je rust en helderheid vindt binnen jezelf. Je leert open te staan voor wat er nu is en hoe je daarmee omgaat. Met deze vaardigheden kun je ook na je bezoek aan Thermae 2000 iets!

5. Massages
Als je spieren lekker warm zijn geworden in de sauna is er eigenlijk nog maar één ding om ze nog meer te ontspannen: een lekkere massage. Thermae 2000 heeft een uitgebreid aanbod aan massages, van hot stone massages tot een Russische honing massage. Wil je je partner eens verwennen met een fijne massage? Volg dan een workshop masseren!

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Thermae 2000 korting:Adres

Cauberg 25 - 27
6301BT Valkenburg Aan De Geul
Nederland

Thermae 2000 openingstijden

Thermae 2000 is elke dag geopend tussen 09:00 en 23:00 uur.