Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Thermen Bussloo korting

Facebook
50
Google+
0

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is een van de mooiste wellnessresorts van ons land. Midden op de Veluwe, vlakbij Apeldoorn, ligt een groot complex met sauna's, baden, tuinen en een sfeervol hotel. Een perfecte plek voor een dagje ontspanning. Je ligt natuurlijk nog relaxter in de sauna als je weet dat je niet teveel betaald hebt voor je dagje uit. Daarom vind je op deze pagina alle kortingsacties en voordelige arrangementen voor Thermen Bussloo. Tip: download ook de Thermen Bussloo app voor Android en iPhone, voor aantrekkelijke kortingen en exclusieve aanbiedingen.

Thermen Bussloo Informatie

Een dagje de boel de boel laten en genieten van de warmte, een weldadige massage, lekker luieren op een ligbedje, een gezonde lunch en heerlijk dobberen in een warm bubbelbad.. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan is een dagje Thermen Bussloo precies wat je nodig hebt. Midden in het mooiste natuurgebied van Nederland, op de Veluwe vlakbij Apeldoorn, vind je dit grote welnesscentrum. Een van de beste van Nederland, blijkt wel uit de vele prijzen en awards die Thermen Bussloo heeft gewonnen. Het complex ligt aan het meer van Bussloo en heeft alles in huis om jou een complete relaxdag te bezorgen, zoals sauna's, baden, rustruimten en verschillende tuinen. Thermen Bussloo staat bekend om de ruime verscheidenheid aan bijzondere sauna's. Zo vind je hier onder andere een Aziatische sauna, met Boeddha, een gekleurde sterrenhemel en Ayurvedische opgietingen. De Geysersauna is ook een bezoekje waard. Deze unieke sauna is gebaseerd op de geisers die in IJsland uit de grond spuiten. De vijf geisers, sfeervolle muziek en een natuurfilm nemen je mee naar dit gebied. Een bijzondere vorm van relaxen! In Thermen Bussloo vind je ook een groot aantal baden, zoals twee whirlpools in de tuin, een zwembad dat van binnen naar buiten loopt en een sfeervol Osmaans Badhuis. Ook aan de inwendige mens is gedacht. In de drie restaurants van maak je kennis met de culinaire kant van Thermen Bussloo. Die is dik in orde, kunnen we je vertellen. Na het eten is een wandelingetje door de tuinen een aanrader. Bijvoorbeeld door de Zentuin, waar je helemaal tot rust komt te midden van varens, bamboe en mos. Zie je het niet zitten om na je relaxdag weer in de drukte van alledag te storten? Dan blijf je heerlijk slapen in het hotel van het resort, een van de meest exclusieve wellnesshotels van ons land.

Thermen Bussloo
Thermen Bussloo & Voorst
Sauna Thermen Bussloo

5 bijzondere sauna's in Thermen Bussloo


1. Azië sauna
De warmte van de Azië sauna is sowieso al ontspannend, maar onder het toeziend oog van een grote boeddha wordt je ook van binnen helemaal zen. De Aziatische sauna is gemaakt van licht hout en versierd met Chinese karakters. Hierdoor hangt er een rustgevende sfeer in het gebouw. Dagelijks vinden hier Ayurvedische opgietingen plaats om ervoor te zorgen dat je helemaal in evenwicht de sauna weer verlaat.

2. Vier Elementensauna
De vier elementen water, vuur, aarde en lucht vind je terug in deze sauna. Ze zijn verwerkt in de thema's oerwoud, Noordzee, vulkaan en woestijn. Door middel van water, warme lucht, kleuren en geluiden wissel de sauna steeds van sfeer. Het luisteren naar natuurgeluiden heeft een ontspannende werking.

3. Geysersauna
De Geysersauna is een bijzondere buitensauna aan de rand van de tuin. Het is een belevenissauna, gebouwd rondom 5 geisers. Door het opspuitende water, stoom en warme lucht waan je je even in IJsland. Dat is ook de bedoeling, want op de achtergrond zie je prachtige filmbeelden van de enige plek in Europa waar actief spuitende geisers te zien zijn: de Haukadalur-vallei in IJsland.

4. Panoramasauna
De Panoramasauna is gebouwd aan de rand van het meer van Bussloo en biedt een prachtig uitzicht over het water. Anders dan in andere sauna's hoef je hier niet stil te zijn. Hier mag je lekker bijpraten met elkaar. Daarnaast biedt de Thermen regelmatig verwenrituelen aan, waarbij er een heerlijke saunacreme wordt uitgedeeld.

5. Caldarium
Het Caldarium is een stoomcabine met verwarmde zitbanken. Het Caldarium stamt al uit de tijd van de Romeinen, waar keizers het oorlog voeren afwisselden met uitgebreide saunagangen. In het Caldarium waan je je weer even in de tijd van Julius Ceasar, dankzij de sfeervolle aankleding van de ruimte en de heerlijke eucalyptusgeur.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Thermen Bussloo korting:Adres

Bloemenksweg 38
7383RN Voorst
Nederland

Telefoonnummer

055-3682640

Thermen Bussloo openingstijden

De sauna van Thermen Bussloo is dagelijks geopend tussen 10.00 en 23.30 uur (op zondag tot 23.00 uur). Het beautyresort is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.