Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Toverland korting

Facebook
100
Google+
7

Toverland

Toverland is een deels overdekt pretpark in het Noord-Limburgse Sevenum. Met meer dan dertig attracties voor jong en oud, waaronder de hoogste houten achtbaan van de Benelux, hoef je je hier geen moment te vervelen. Mooi meegenomen is dat de entreeprijzen van het park lager zijn dan die van andere grote pretparken in Nederland. Toch willen we je graag helpen om nog meer te besparen op je bezoek. Op Uitmetkorting.nl plaatsen we alle kortingen voor Toverland. Hier vind je kortingsbonnen voor het park en links naar goedkopere kaartjes. Als er geen kortingen aanwezig zijn, is het slim om je kaartjes voor Toverland online via de officiële site te kopen. Zo betaal je minder én hoef je niet in de rij te staan tijdens je bezoek.

Toverland Informatie

Toverland is een deels overdekt attractiepark in het Limburgse Sevenum. Sinds de opening in 2001 weten ieder jaar meer mensen hun weg te vinden naar het park. Niet vreemd, want Toverland is een groot en modern park met attracties voor jong en oud. Of je nu komt voor snelle achtbanen of veilige kinderattracties: er is voor iedereen iets te beleven. Toverland is opgedeeld in verschillende gebieden. Het Land van Toos ligt in het overdekte gedeelte van het park. Hierbinnen staan leuke kinderattracties, zoals draaiende theekopjes, een zweefmolen, schommelend piratenschip en een doolhof. Dit gedeelte van het park is het hele jaar door geopend. In de hal daarnaast vind je de Magic Forest. Hier klauteren kinderen over metershoge touwbruggen en testen ze hun behendigheid in de cakewalk. Het acht hectare grote buitengedeelte van Toverland bestaat uit de Troy-Area en het nieuwste gedeelte van het park, de Magische Vallei. In de Troy-area waan je je in het oude Griekenland. De grootste publiekstrekker in dit deel van het park is de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy. De Magische Vallei van het park heeft zeven leuke attracties en een betoverende fonteinenshow. Stap bijvoorbeeld op een motor en beleef een heel bijzonder achtbaanritje in de Booster Bike of ga aan boord van de Djengu River voor een spetterende vaartocht. Je vindt hier ook een grote airtrampoline, een klimkasteel en bootjes voor de jongste bezoekers. Genoeg te beleven dus, in dit gezellige familiepretpark! Behalve de leuke attracties zijn er namelijk ook nog een aantal spannende en vrolijke shows in het park. De dagelijkse Tovershow bijvoorbeeld, waarin de twee mascottes van het park, Toos Toverhoed en haar vriendje Morrel, de hoofdrol hebben. Je sluit de dag af met een hapje in een van de sfeervolle restaurants in het park.

Toverland
Toverland & Sevenum
Pretpark Toverland

De 5 achtbanen in Toverland


1. Troy
Troy is de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van Benelux. De baan is meer dan een kilometer lang, 35 meter hoog en heeft een topsnelheid van 90 kilometer per uur. Je wordt eerst langzaam omhoog getakeld, en vliegt daarna in een schuine bocht razendsnel naar beneden. Een ritje dat je niet snel vergeet! Dat vonden twee recensenten van een bekende achtbaanwebsite ook. Zij vonden Troy niet alleen de grootste, maar ook een van de beste houten achtbanen van Europa.
2. Booster Bike
Meestal ga je ín een achtbaankarretje zitten, maar in de Booster Bike in Toverland stap je op een motor. Door een stevige rugleuning zit je stevig vast. Geen overbodige luxe, want deze achtbaan heeft een topsnelheid van 75 kilometer per uur. Dat is niets in vergelijking met de topsnelheid van een echte motor, maar omdat deze baan bochtig en 15 meter hoog is, is een ritje op de Booster Bike erg spannend!
3. Dwervelwind
Dwervelwind is een bijzondere achtbaan. Je wordt eerst 20 meter omhoog getakeld, waarna een er een draaierig ritje naar beneden volt. Niet alleen de baan is lekker bochtig, maar ook de karretjes draaien. Hierdoor zie je letterlijk alle hoeken van de baan. Dwervelwind staat in de Magische Vallei, het sprookjesachtige buitengedeelte van het park, vol verrassingen.
4. Boomerang
De jongste bezoekers van Toverland hebben hun eigen achtbaan in het Land van Toos. Dit gebied is overdekt, zo kun je ook met regen in de achtbaan! De Boomerang is geschikt voor iedereen vanaf 90 centimeter. De karretjes stellen een op hol geslagen trein voor, die met een topsnelheid van 60 kilometer per uur over de baan raast.
5. Woudracer
Toegegeven, officieel is het geen achtbaan, maar de Woudracer is te leuk om niet te noemen. In deze authentieke bobsleebaan bepaal je zelf de snelheid door de hendel in te drukken of juist los te laten. Je kan een een topsnelheid van 45 kilometer per uur bereiken.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Toverland korting:Adres

Toverlaan 2
5975MR Sevenum
Nederland

Telefoonnummer

(077)467-7050

Toverland openingstijden

Attractiepark Toverland is het hele jaar geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.