Korting Walibi World

Walibi World

Een dagje plezier maken met het hele gezin, dat kan in het attractiepark Walibi World. Dit leuke pretpark in Biddinghuizen (Flevoland) heeft alles in huis om iedereen van groot tot klein een topdag te bezorgen. Het park staat bekend om spectaculaire attracties zoals de El Condor. Dit is een 32 meter hoge achtbaan waarbij je onder de rails hangt. Met een snelheid van 85 kilometer per uur gaat de grond onder je voorbij. De Excalibur is een grote gondel waarbij je al snel niet meer weet wat boven of onder is. En natuurlijk niet te vergeten de Goliath: de hoogste, snelste, langste en steilste achtbaan van de Benelux. Maar voor de gene die liever niet 'over de kop' gaan heeft Walibiworld genoeg andere leuke attracties in de aanbieding. Zo is het altijd kermis bij het voormalige Six Flags. Je kunt een ritje maken in de Tequilla Taxi's, dat zijn botsautootjes met een Mexicaans tintje. Of je kunt spinnen in de Super Swing draaimolen. Daarnaast is er een kartbaan binnen Six Flags waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Wil je even lekker zitten om uit te rusten? Doe dat dan tijdens een van de spectaculaire shows die Walibi World verzorgt. De shows veranderen regelmatig.


Walibi World informatie


Adres

Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
Nederland

Telefoonnummer

(032) 132-9999

Walibi World openingstijden

Walibi World is geopend vanaf 5 april 2014 vanaf 10.00 uur. In de weekenden en vakanties zijn er langere openingsuren, soms is het park tot 23.00 uur geopend. Op sommige doordeweekse dagen in april, mei, september en oktober is het park dicht.


Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie

Er zijn 6 reacties

 • Reactie van anita
  Geplaatst op 12-08-2013 om 18:51 Reageer op deze reactie

  Ik wil graag kortingsbonnen voor mijn dochter met vriend en haar vriendin met vriend. zij willen graag voor het eerst zelfstandig met openbaar vervoer naar Walibi .
  Hoe komen deze studenten aan een kortingbon.

  • Reactie van redactie
   Geplaatst op 13-08-2013 om 11:37 Reageer op deze reactie

   Beste Anita,

   Al onze actuele kortingsbonnen vind je op de volgende pagina: http://www.uitmetkorting.nl/kortingsbonnen/ Wanneer er momenteel geen bon voor Walibi bij zit, kijk dan hierboven voor al onze actuele kortingsacties.

   Vriendelijke groet, Redactie

 • Reactie van judith
  Geplaatst op 26-04-2013 om 10:05 Reageer op deze reactie

  Wij willen graag tussen 1 en 4 mei2013 met ons gezin van 5 2 volw 3 kinderen 8,10,12 jaar naar Walibi World.
  Hoe kan ik aan kortingskaarten komen?

  • Reactie van redactie
   Geplaatst op 01-05-2013 om 14:13 Reageer op deze reactie

   Hai Judith,

   Hierboven vind je al onze actuele kortingen voor Walibi.

   Vriendelijke groet, Redactie

 • Reactie van Liz
  Geplaatst op 18-07-2012 om 14:26 Reageer op deze reactie

  Ik ben sinds 3 jaar ‘moeder’ van 2 hele leuke zonen van mijn partner van 10 en 12 jaar en ben nog nooit met ze naar een pretpark geweest. Ik zou ze heel graag verrassen!