Korting Winterfair Hardenberg

Winterfair Hardenberg

Het is altijd fijn als de donkere dagen voor kerst er weer aankomen. Je maakt het thuis extra gezellig en zoekt warmte en gezelligheid bij vrienden en familie. Alles om deze donkere dagen op te fleuren zul je vinden op de Winterfair in Hardenberg. Ieder jaar komen er veel mensen de aller nieuwste trends van het afgelopen, en komende jaar voor de winterse dagen bekijken en kopen. De Winterfair nodigt veel ondernemers uit om de nieuwste artikelen aan het publiek te laten zien. Het is een bonte verzameling van allerlei handige dingen voor de winter. Er staan diverse exposanten met woonaccessoires, keukens, kunst en antiek, brocante, bijoux, tijdloze mode, accessoires, uiterlijke verzorging, delicatessen, wijnen, noem maar op! Er valt ook veel te proeven, zo doe je goede ideetjes voor het kerstdiner op. Vakmensen geven ook demonstraties op de Winterfair. Zo leer je hoe je een goede massage moet geven, hoe je de nieuwste make-up trends toepast, hoe je zelf originele kerstkaarten maakt en nog veel meer. Het is een gezellig dagje uit waarbij je de kans krijgt om ook al je cadeaus voor de Kerst en Sinterklaas alvast in huis te halen. De Winterfair in Hardenberg heeft veel te bieden voor jong en oud dus kom dit jaar de warmte van de beurs ervaren!


Winterfair Hardenberg informatie


Adres

Energieweg 2
7772TV Hardenberg
Nederland

Telefoonnummer

+31(0)523289898

Winterfair Hardenberg openingstijden

De Winterfair Hardenberg vindt plaats van vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2013. Je kunt de fair van 11.00 tot 18.00 uur bezoeken.

Tags:

Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie

Er zijn 2 reacties

  • Reactie van nicoliene en vriendinnen
    Geplaatst op 11-11-2013 om 12:16 Reageer op deze reactie

    Elk jaar maken wij er een uitje van; donderdag naar Zwolle (koopavond!!) en dan naar een B&B. De volgende morgen een dagje Winterfair en ’s avonds moe maar voldaan terug naar….Delft!Zaaalig.

  • Reactie van T. Wiechers
    Geplaatst op 09-11-2013 om 10:51 Reageer op deze reactie

    altijd leuk, sfeervo en gezellig op de Winterfair!