Met korting naar Amrath Hotel & Thermen Born

Wat is Amrath Hotel & Thermen Born?

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard, gelegen in het zuiden van het land. Een modern welnesscomplex met verscheidene sauna's, baden, welnessbehandelingen én comfortabele hotelkamers voor de overnachting.

Amrath Hotel & Thermen Born reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Amrath Hotel & Thermen Born beoordeling achter te laten.

Amrath Hotel & Thermen Born

Helemaal tot rust komen doe je in Amrâth Hotel & Thermen Born Sittard. Dit wellnesscomplex is gespecialiseerd heeft bij vele bezoekers innerlijke rust teweeg gebracht. Zowel de hotelkamers als de thermen stralen comfort uit. Houd jij van water? Dompel lekker onder in de koude- en warme dompelbaden, geniet van het stoombad, het kruidenbad en de whirlpool. Het is tevens ook mogelijk om pootje te baden in het voetenbad. Heb je het ijskoud gekregen tijdens het onderdompelen? Douche eventjes af en stap in één van de sauna's die het complex rijk is! Er zijn namelijk vele soorten sauna's aanwezig: Een Finse Löyly sauna, een zoutkristalsauna, een bio kruidensauna en een infraroodcabine. Tussendoor strijk je neer in de Frans-georiënteerde Brasserie van het complex. Wanneer je in de brasserie en het restaurant hebt plaatsgenomen kijk je uit over het Limbrichter Bos. Alle facetten zijn aanwezig voor een heerlijk dagje uit!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Amrath Hotel & Thermen Born

Langereweg 21 A
6121SB Born
Nederland

Contact

046-4818670

Openingstijden en reserveren

Is Amrath Hotel & Thermen Born open? Kijk op de website van Amrath Hotel & Thermen Born voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.