Met korting naar Amsterdam Dungeon

Wat is Amsterdam Dungeon?

De Amsterdam Dungeon weerspiegeld de 'donkere geschiedenis' van de stad Amsterdam. Je betreed de attractie met een groep van maximaal 30 personen, vervolgens word je verrast door een grappige maar angstaanjagende show vertolkt door tien professionele acteurs. Daarnaast heb jij een speciale rol in de show; voor niemand is de ervaring hetzelfde.

Amsterdam Dungeon reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Amsterdam Dungeon beoordeling achter te laten.

Korting op Amsterdam Dungeon tickets

Een bezoek aan de Amsterdam Dungeon is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar vind jij het wel lekker om aan het schrikken gemaakt te worden? Dan moet je zeker een keertje een bezoek brengen aan de duistere Amsterdamse kelders. Neem ook je vrienden of familieleden mee die wel van een horrorverhaal of twee houden. Op deze pagina vind je actuele korting voor een bezoek aan de Dungeon. Dat is altijd mooi meegenomen! Is er geen actuele kortingscode of -bon, dan zijn er altijd nog andere manieren om voordeel te scoren. Ga je bijvoorbeeld met een groep van 10 of meer slachtoffers naar de Amsterdam Dungeon, dan krijg je al snel een paar euro korting, per persoon!

Amsterdam Dungeon

Korting voor jouw entreebewijs naar de Amsterdam Dungeon? In de Amsterdam Dungeon kom je achter de duistere geschiedenis van de stad Amsterdam. Dit is verweven in een script en op het toneel, professionele acteurs vertellen je dit verhaal door een adembenemende show. Af en toe jagen zij je de stuipen op het lijf dus je adem stokt er letterlijk van. Daarnaast heb jij ook rol in het stuk, zonder besef sta je op het toneel als een acteur. Jij maakt onderdeel uit van het geheel en geen enkele ervaring van een bezoeker is hetzelfde. In een middeleeuwse lift begin je aan je avontuur; op weg naar 500 jaar geschiedenis. Maak kennis met de duistere kant van onder andere de VOC, Rembrandt & de pest. Word jij niet beïnvloed door een uitbraak van de ziekte? De gehele tour duurt ongeveer 80 minuten en je ontrafelt hier een aantal mysteries over de stad Amsterdam. Als je dan toch in Amsterdam bent, is het leuk om ook nog wat andere attracties te bezoeken. Via de Dungeon zijn er combinatie-kaartjes verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor een bezoek aan Amsterdam Dungeon en een bezoek aan Madame Tussauds. Dit zijn voordelige deals! Uitmetkorting.nl houd op deze pagina kortingsacties voor je bij.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Amsterdam Dungeon

Rokin 78
1012KW Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5308500

Openingstijden en reserveren

Is Amsterdam Dungeon open? Kijk op de website van Amsterdam Dungeon voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.