Met korting naar Apassionata

Wat is Apassionata?

Apassionata is een spectaculaire rondreizende show met paarden en pony's. Onder het zadel en in totale vrijheid vertonen de dieren hun kunsten, ondersteund door muziek en bijzondere kostuums.

Apassionata reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Apassionata beoordeling achter te laten.

Korting op Apassionata tickets

Voordelig een Apassionata show bezoeken? Op deze pagina vind je actuele kortingen en aanbiedingen om je bezoek aan Apassionata zo voordelig mogelijk te maken. Ook zijn er wel eens actuele acties waardoor je Apassionata gratis kan bezoeken! Uitmetkorting.nl houd van korting en deelt graag actuele aanbiedingen met jou. Houd onze pagina’s goed in de gaten zodat je met korting allerlei uitjes kan plannen. Denk je eraan om met je gezin of met vrienden naar een Apassionata show te gaan? Dan kan je voordeel helemaal hoog oplopen. Prik een datum, haal meerdere kaarten via Uitmetkorting.nl en profiteer van hoge kortingen.

Apassionata Amsterdam

Een sprookjesachtig evenement in Rotterdam, dat is Apassionata. Apassionata is een bijzondere, betoverende show met paarden, muziek en licht. Ieder jaar maakt Apassionata een nieuwe show, waarin alles wat je met een paard kunt doen voorbij komt. Klassieke disciplines als dressuur onder het zadel, maar ook westernriding en stuntrijden uit alle wereldstreken. Daarnaast is er dans te zien en wordt het geheel ondersteund door de unieke kostuums. De paarden zijn de sterren van de show en worden daarom vaak zonder enige opsmuk getoond. Veel ruiters van Apassionata rijden de dieren zonder zadel en veel trucs worden gedaan zonder halsters. Hoewel het er allemaal spectaculair uitziet en de trucs een hoog don't try this at home-gehalte hebben, heeft Apassionata paardvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De dieren worden goed verzorgd en zonder geweld getraind. Zo kun je ook naar Apassionata met je paardminnende nichtje! De voorstelling komt bijna ieder jaar met een grote tent naar Nederland, vlakbij Ahoy Rotterdam. De ene helft van het jaar wordt er hard getraind voor een nieuwe show, de andere helft ben je van harte welkom. Op de website van Apassionata bekijk je alvast filmpjes en foto's om in de stemming te kopen. Hier vind je ook een link naar de tickets.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Openingstijden en reserveren

Is Apassionata open? Kijk op de website van Apassionata voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.