Met korting naar Aqua Mundo Het Meerdal

Wat is Aqua Mundo Het Meerdal?

Aqua Mundo Het Meerdal is een mooie locatie voor onwijs veel waterpret. Het subtropische zwembad hoort bij Center Parcs Het Meerdal en verrast je met spannende draaikolken en golvend water!

Aqua Mundo Het Meerdal reviews

Op basis van 39 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Aqua Mundo Het Meerdal beoordeling achter te laten.

Aqua Mundo Het Meerdal America

Aqua Mundo, onderdeel van Center Parcs Het Meerdal, is een wildwater spektakel dat je niet mag missen tijdens een bezoek aan het park. Het Limburgse zwembad met een subtropisch karakter heeft voor ieder wat wils. In Aquo Mundo het Meerdal is er voor jong en oud plaats voor inspanning en ontspanning. Trotseer de avontuurlijke wildwaterbaan, een superlange glijbaan, het kruidenbad, de stroomversnelling en het golfslagbad. Je kunt er werkelijk waar iedere vorm van waterpret beleven. Voor de allerkleinsten is er een Kinder-doe-bad/Peuterbad voor veel waterpret. Ook is er een speurtocht uitgezet in Aqua Mundo, voor diegene die graag dwalen door de jungle. Leer ook andere vaardigheden in het water in het Limburgse Meerdal, zo biedt het zwembad zelfs duiklessen. Tot slot, zorgen de sauna, het Turkse stoombad en de hydrojet massage voor ultieme ontspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een dagje uit naar zwembad Het Meerdal staat dan ook voor veel plezier voor het hele gezin.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Aqua Mundo Het Meerdal

Laagheideweg 11
5966PL America
Nederland

Contact

774647272

Openingstijden en reserveren

Is Aqua Mundo Het Meerdal open? Kijk op de website van Aqua Mundo Het Meerdal voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.