Met korting naar AquaFun

Wat is AquaFun?

AquaFun's Hertogenbosch is onderdeel van het veelzijdige sportcentrum Sportiom. Ook AquaFun is een bad met vele mogelijkheden: een binnenbad, buitenbad, verscheidene glijbanen & waterattracties.

AquaFun reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw AquaFun beoordeling achter te laten.

Korting op AquaFun tickets

Sportiom zwemparadijs AquaFun is een groot zwembadcomplex met nog veel meer activiteiten. Ben je opzoek naar voordelige toegangskaartjes tot AquaFun, houd deze pagina dan goed in de gaten. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je voordelig een bezoek kan brengen aan dit waterparadijs. Wij speuren het internet af naar actuele kortingen op je kaartjes. Alle actuele kortingen voor AquaFun ‘s Hertogenbosch vind je hier! Is er geen korting te zien op deze pagina? Dan is het nog steeds verstandig om je kaartjes online te kopen. Zo hoef je niet bij de kassa in de rij te staan.

AquaFun 's-Hertogenbosch

AquaFun is een overdekt subtropische zwemparadijs in 's-Hertogenbosch. Spring in het golfslagbad, roetsj van de glijbanen en laat je gaan in de wildwaterrivier. Wil je aan je conditie werken? Kom dan baantjes zwemmen in het golfslagbad. Het binnenzwembad van AquaFun is lekker verwarmd. Je geniet dus van een heerlijke tropische sfeer. Ideaal als de temperaturen beneden het vriespunt komen, maar natuurlijk ook als je gewoon een dagje leuk vermaak wilt, onafhankelijk van het weertype. Bij mooi weer ben je bovendien van harte welkom om lekker te zwemmen in het buitenbad. Geniet van de zon op je bol en badder lekker de hele middag in het rond. Droog op in de ligweide en neem daarna weer een verfrissende duik in het water. Ben je meer van het relaxen? Bij dit zwembad is ook een kruidenbad aanwezig. Daarnaast geniet je van de bubbels in de whirlpool en open je je luchtwegen in de stoomcabine. Niet alleen voor mensen die komen zwemmen ter ontspanning is dit zwembad zeer geschikt. Ook voor wedstrijdzwemmers zijn er allerlei faciliteiten. Het 25-meterbad leent zich perfect voor het oefenen van allerlei slagen. Naast het vrij zwemmen zijn er ook allerlei lessen te volgen.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres AquaFun

Victorialaan 10
5213JE 's-Hertogenbosch
Nederland

Contact

073-6464646

Openingstijden en reserveren

Is AquaFun open? Kijk op de website van AquaFun voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.