Met korting naar AvaTarZ Nature Park

AvaTarZ Nature Park reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw AvaTarZ Nature Park beoordeling achter te laten.

AvaTarZ Nature Park Deurningen

Heb je zin in een sportieve uitdaging middenin de natuur? Kom dan eens naar AvaTarZ Nature Park bij Oldenzaal in Overijssel. Dit is het grootste klimbos van Nederland waar je onvergetelijke avonturen kunt beleven. In dit klimbos word je uitgedaagd door 100 verschillende parcours, ook wel challenges genoemd. Ben je een beginner of juist een gevorderde klimmer? Voor iedereen is er wel een geschikte challenge, ook voor de jongsten onder ons. Sommige challenges bevinden zich namelijk net boven de grond, zodat deze minder eng zijn voor kinderen. Dit is jouw kans om net als Tarzan en Jane door bossen te klimmen. Balanceer over kabels en balken, klauter over touwbruggen en netten en klim tot grote hoogte. Wil je terug naar beneden? De lange zipline brengt jou al zweven weer veilig terug op de grond. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om al klimmend weer naar beneden te gaan, misschien wel een nog grotere uitdaging!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres AvaTarZ Nature Park

Hengelosestraat 230
7562 PK Deurningen
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is AvaTarZ Nature Park open? Kijk op de website van AvaTarZ Nature Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.