Met korting naar Bavaria Filmstadt

Wat is Bavaria Filmstadt?

Bavaria Filmstadt is een unieke filmlocatie gelegen in München. Ontdek de wereld van film en entertainment, de magie van setdecoraties en special effects. Bezoek activiteiten zoals een filmmuseum of een 4D-film-ervaring. Ontdek prachtige voorbeelden van filmografie, bewonder attracties als Hollywood Walk of Fame en test je filmkennis in spectaculaire shows. Beleef een one-of-a-kind filmavontuur in de interactieve attractieparken, onderhoudend voor jong en oud. Dompel je onder in de wereld van film en entertainment.

Bavaria Filmstadt reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bavaria Filmstadt beoordeling achter te laten.

Bavaria Filmstadt München

Bavaria Filmstadt is een pretpark waar je alles ontdekt over de filmindustrie. Neem een kijkje achter de schermen op verschillende filmsets, leer alle ins en outs van het filmmaken, geniet van een unieke 4D film en duik in het leven van de bekendste Duitse filmmaker Michael Bully. Misschien kom je zelf ook wel voor de camera te staan! Voor een extra speciale dag maak je gebruik van de Filmstadt Plus arrangementen, neem je deel aan workshops en nog veel meer!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Bavaria Filmstadt

Bavariafilmplatz 7
82031 München
Duitsland

Contact

+49(0)896499-2000

Openingstijden en reserveren

Is Bavaria Filmstadt open? Kijk op de website van Bavaria Filmstadt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.