Met korting naar Beauty Oase Nederasselt

Wat is Beauty Oase Nederasselt?

Beauty Oase in Nederasselt is een saunacomplex met heerlijke sauna faciliteiten. Naast sauna's zijn er ook vele zwembaden waar je in kunt bubbelen of baantjes trekken. De beauty oase is gelegen in het Gelderse Nederasselt.

Beauty Oase Nederasselt reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Beauty Oase Nederasselt beoordeling achter te laten.

Beauty Oase Nederasselt

Beauty Oase in Nederasselt is een prachtige sauna met 16 verschillende sauna- en bad faciliteiten. Zo zijn er twee binnensauna's, twee buitensauna's, een Turks stoombad, een infrarood sauna, dompelbaden en een kruidenbad met dennengeur. Bij thermen Beauty Oase geniet je van lekker eten, rust, verzorging en aandacht. Alles draait bij Sauna en Beauty Oase om 'Senang' het Indonesische woord voor Welbehagen. Het professionele team van het wellness centrum zal er dan ook alles aan doen om je een compleet relaxte dag te laten beleven. Naast de sauna's heeft Beauty Oase ook een ruim aanbod aan massages en beauty behandelingen. Omdat je lichaam tijdens een saunabezoek lekker warm is, zullen de oliën die gebruikt worden tijdens een massage beter opgenomen worden door de huid. Daarbij komt dat je lichaam en spieren niet stijf en stram zullen zijn, waardoor een massage soepeler aanvoelt en je helemaal ontspannen kunt genieten. Om je huid een extra oppeppertje te geven laat jij je verwennen met een lichaamspakking. Je zult je na een bezoek aan Sauna en Beauty Oase weer als herboren voelen! Wil je iemand anders een dag vol ontspanning bezorgen? Denk dan ook eens aan een mooie cadeaubon van deze spa.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Beauty Oase Nederasselt

Rijksweg 3
6612AG Nederasselt
Nederland

Contact

024-6221718

Openingstijden en reserveren

Is Beauty Oase Nederasselt open? Kijk op de website van Beauty Oase Nederasselt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.