Met korting naar Beerze Bulten Sauna

Wat is Beerze Bulten Sauna?

De Beerze Bulten Sauna is niet zomaar een sauna, het is tevens ook een zoutgrot. De sauna ligt in Overijssel dichtbij Ommen. De verbetering van het welzijn van de gast staat centraal in Beerze.

Beerze Bulten Sauna reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Beerze Bulten Sauna beoordeling achter te laten.

Korting op Beerze Bulten Sauna tickets

We ontspannen allemaal extra als we weten dat we niet te veel betaald hebben. Haal je toegangskaartjes tot sauna Beerze Bulten via Uitmetkorting.nl en je weet zeker dat je niet te veel betaald hebt. Wij speuren namelijk het hele internet af voor alle actuele kortingsacties. Zo kan je voordelig ontspannen in Sauna Beerze Bulten. Beerze Bulten is met zijn eigen zoutgrot een unieke sauna in Ommen. Het is overigens meer dan een uniek saunacomplex in Overijssel, het is ook een camping. Boek er een overnachting op de camping achteraan en ontspan extra lang. Twijfel niet langer en bestel je kaartjes via Uitmetkorting.nl.

Beerze Bulten Sauna

Heb je soms het idee dat de tijd werkelijk vliegt en dat je geen rustpunt voor jezelf kunt creëren. Neem dan even een dagje gas terug en kom naar de intieme sauna De Beerze Bulten in Beerze. Hier kun je alleen of samen met een partner of vriendin helemaal tot rust komen en genieten van de faciliteiten die tot jouw beschikking staan. Je hebt de keus uit meerdere sauna's bij Beerze Bulten. Allen hebben een geweldig effect op lichaam en geest. Doordat je gaat zweten zullen je poriën opengaan en kan het vuil eruit. Je huid zal lekker zacht aanvoelen en door de warmte kom je helemaal in relaxte sferen. De sauna in Beerze heeft een unieke sauna, de zoutgrot. In deze grot krijg je een combinatie van lichttherapie, het geluid van een kabbelende zee en de atmosfeer van zeelucht. Er zijn verder nog 4 soorten sauna's waaronder ook een Turks stoombad. Als je vervolgens als een compleet nieuw mens de sauna wilt verlaten kun je ook een afspraak maken bij het beautycentrum van Beerze Bulten Sauna. Hier kies je voor een fijne behandeling en krijg je professioneel advies over de verzorging van je eigen huid. Welzijn staat centraal in Beerze Buiten. Zorg er via Uitmetkorting.nl voor dat ook jouw welvaart op peil blijft. Scoor korting of een aangename aanbieding via deze website en maak kans op voordelige arrangementen.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Beerze Bulten Sauna

Kampweg 1
7736PK Beerze
Nederland

Contact

+31 (0)523-251398

Openingstijden en reserveren

Is Beerze Bulten Sauna open? Kijk op de website van Beerze Bulten Sauna voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.