Met korting naar Bike MOTION Benelux

Wat is Bike MOTION Benelux?

De Utrechtse Bike Motion Benelux is dé beurs voor fietsfanaten en asfaltvreters. Nieuwe modellen racefietsen, mountainbikes, BMX-fietsen, trail fietsen en trekking fietsen komen voorbij, geëxposeerd door maar liefst 600 exposanten.

Bike MOTION Benelux reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bike MOTION Benelux beoordeling achter te laten.

Bike MOTION Benelux Utrecht

In de Utrechtse Jaarbeurs bezoek je ieder jaar Bike MOTION Benelux, een sportieve beurs in Utrecht waar je samen met andere fietsliefhebbers op de hoogte wordt gebracht van de laatste noviteiten op het gebied van sportfietsen. Denk daarbij aan de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes, maar ook aan nieuwe trekking fietsen, BMX-fietsen en trialfietsen. Ieder jaar weer ontmoet je er ook een aantal bekende wielrenners, misschien hebben ze nog wel tips voor je! Laat je bijvoorbeeld informeren over gezonde sportvoeding waarmee je betere prestaties behaalt. Natuurlijk kun je er ook fietsen kopen, zo'n aankoop maak je niet lichtzinnig, gelukkig is er meer dan genoeg mogelijkheid om je te oriënteren en te laten informeren. Er staan namelijk ruim 600 merken en exposanten op de beurs, je hebt dus alle keus! Om je bezoek aan de beurs compleet te maken loop je ook eens langs de stands met fietsvakanties, maak een gemakkelijke keuze voor een heerlijke bestemming waar je de hele dag kunt fietsen en genieten van het weer en de omgeving. Kortom, bezoek Bike Motion voor een compleet overzicht van informatie en mogelijkheden voor iedereen die fietsen niet als 'standaard vervoersmiddel', maar als sport ziet!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres

Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

030-2952731

Openingstijden en reserveren

Is Bike MOTION Benelux open? Kijk op de website van Bike MOTION Benelux voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.