Met korting naar Binnenpret

Wat is Binnenpret?

Binnenpret in het Achterhoekse Lievelde: een indoor speelparadijs waar je gegarandeerd binnenpret beleefd. De speeltuin is maar liefst 1500 vierkante meter groot.

Binnenpret reviews

Op basis van 2 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Binnenpret beoordeling achter te laten.

Korting op Binnenpret tickets

Het overdekte speelparadijs Binnenpret in Lievelde heeft diverse acties om geld te besparen op de entreeprijs. De kaarten voor volwassenen zijn erg gunstig geprijsd waardoor je als gezin een voordelig dagje uit hebt. Ook zijn er arrangementen waarbij een goedkope entreeprijs wordt gecombineerd met een patatje, ijsje of een drankje. Door deze combikaart te kopen heb je meteen voordeel. Voor scholen of groepen van 21 personen of meer wordt er 5% korting gegeven en vanaf 50 personen zelfs 10%. De scholen die tussen september en april komen wordt nog eens een extra korting van 5% aangeboden. Daarnaast mogen de kinderen de hele dag gratis Ranja drinken. Op Uitmetkorting.nl vind je de beste manieren om geld te besparen op de tickets voor Binnenpret.

Binnenpret Lievelde

Even buiten het Achterhoekse dorp Lievelde ligt binnen- en buitenspeeltuin Binnenpret, tegenwoordig vind je de speeltuin onder de naam Megapret. In deze overdekte speeltuin kunnen de kids de hele dag rennen, stoeien, klimmen en dollen. De indoor speeltuin is 1500 m² groot en heeft een springkussen, trampoline, spookhuis, kinderdisco en nog veel meer. Het grote voordeel van de overdekte speeltuin is dat je kinderen er in ieder seizoen terecht kunnen voor een actieve middag, je bent dus niet langer afhankelijk van het week maar geniet iedere dag weer van dolgelukkige kinderen na een middag spelen. Bij mooi weer hoeven de kinderen natuurlijk niet binnen te blijven, dan is ook de speeltuin buiten open. In de buiten speeltuin leven de kinderen zich uit met onder andere een verkeersspeelpark, de golfbaan en een groot speeltoestel. Ouders of begeleiders vertoeven ondertussen lekker in het zonnetje, lezen een boek of drinken een kopje koffie. Ideaal wanneer je zelf lekker tot rust wilt komen, maar je je kinderen toch een plezierig uitje cadeau wilt doen. Ook voor schoolreisjes en eventueel zelfs een kinderfeestje is Megapret top! Is het behalve zonnig ook warm buiten, dan plonzen de kinderen er ook in het zwembad!

Praktische informatie


Adres

De Stegge 23
7137NC Lievelde
Nederland

Contact

0544-377932

Openingstijden en reserveren

Is Binnenpret open? Kijk op de website van Binnenpret voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.