Met korting naar Bloem & Tuin

Wat is Bloem & Tuin?

Bloem & Tuin is een fleurige beurs in Nuenen, dichtbij Nijmegen. Leer bij over het vak tuinieren op het grootste tuinevenement van de Benelux! Je vindt er accessoires en demonstraties tot complete tuinen.

Bloem & Tuin reviews

Op basis van 65 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bloem & Tuin beoordeling achter te laten.

Bloem & Tuin Nuenen

Geniet jij ook zo van je eigen groene oase in de achtertuin, maar heb je toch het gevoel dat je misschien meer uit je tuintje kunt halen? Bezoek dan Bloem & Tuin. Deze zomerse beurs in Nuenen is namelijk zowel geschikt voor de absolute top-tuinier, als voor de amateur tuinman met groene vingers. Natuurlijk vind je op de beurs nieuwe rassen en soorten planten en bloemen. Daarmee maak je die saaie border toch een stuk spannender en kleurrijker! Maar er is meer bij Bloem&Tuin, je ziet er namelijk ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van buitenleven en genieten van je tuin. Denk daarbij aan een heerlijke loungeset naar de laatste tuinmode, schilderijen voor buiten en handige oplossingen om planten in je tuin te zetten. De sfeer op de beurs is ontspannen en rustig, je vindt het beursterrein dan ook midden in het bos! Het terrein bestaat uit licht glooiende paden en tuinen die professioneel zijn ingericht zodat er een groot park is ontstaan met diverse tuinen. Daarom is de beurs misschien wel de ideale plek om inspiratie op te doen voor je eigen tuin! Trek je werkhandschoenen en tuingereedschap dus uit de kast, koop een ticket aan de poort en geniet van een heerlijke dag vol tuininspiratie.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Bloem & Tuin

Landgoed Gulbergen
5670AB Nuenen
Nederland

Contact

402831231

Openingstijden en reserveren

Is Bloem & Tuin open? Kijk op de website van Bloem & Tuin voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.