Je kind verrassen? Lees hier hoe een geweldig dagje uit met je kind eruit ziet!

Wil jij de komende periode je kind verrassen met een leuk dagje uit? Dan ben jij hier helemaal op de juiste plek. Er is niets leuker dan een dagje uit met je kind. In dit blog lees je alles over de leukste dagjes uit om jouw kind mee te verrassen. Ben je benieuwd welk dagje uit met je kind het beste in de smaak zal vallen? Lees dan snel verder!

Een dagje uit met je kind naar de dierentuin

Een uitje naar de dierentuin is niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog eens heel erg leerzaam. Leer samen met jouw kind alles over de flora en fauna van over de hele wereld. In Nederland zijn er ontzettend veel leuke dierentuinen voor zowel jong als oud. Een echte klassieker is Artis waar je samen met je kind kunt genieten van ruim 900 dieren in hartje Amsterdam. Is jouw kind een echte avonturier? Dan is Wildlands Emmen de ideale dierentuin. In dit dierenpark kom je de dieren namelijk niet alleen te voet tegen. Ook in een spannende boottocht en via een hobbelige trucksafari kom jij samen met je kind oog in oog te staan met bijvoorbeeld olifanten, leeuwen en ijsberen.

Met je kind naar een pretpark

Wat is er leuker dan een bezoekje aan een pretpark met je kind? Op onze website is een groot aantal acties te vinden voor grote en kleine pretparken in zowel binnen- als buitenland. Verras je kind bijvoorbeeld met een dagje Julianatoren. Julianatoren is het ideale dagje uit als je kind jonger is dan 12 jaar. Is jouw kind al iets ouder en een echte thrillseeker? Ga dan samen met je kind naar attractiepark Drievliet in Den Haag. In dit pretpark vind je verschillende spectaculaire attracties en achtbanen voor jou en je kind.

Een leerzaam dagje uit met je kind

Houdt jouw kind ervan om veel te ontdekken? Boek dan een dagje uit met je kind naar een museum.Het museumaanbod is enorm en veel van deze musea zijn zeer geschikt voor een bezoek samen met jouw kind. Ga bijvoorbeeld samen met je kind de wereld van de wetenschap verkennen in het Nemo Science Museum. Hier kan je kind niet alleen veel bekijken, maar vooral heel veel doen. Nemo is namelijk een zeer interactief museum waarbij alle zintuigen van jouw kind worden geprikkeld. Een ander leuk museum om jouw kind mee te verrassen is het Spoorwegmuseum in Utrecht. Dit museum is geschikt voor alle leeftijden en daarom het ideale dagje uit met je kind. Om de verrassing voor jouw kind helemaal compleet te maken is het natuurlijk extra leuk om met de trein naar het Spoorwegmuseum te komen. Schaf goedkope treinkaartjes aan via onze website!

Nog niet tevreden?

Heb jij tussen al deze ideeën nog niet de perfecte verrassing voor jouw kind kunnen vinden? Op de website vind je nog veel meer inspiratie voor dagjes uit samen met je kind. Neem daarom snel een kijkje op Uitmetkorting.nl en ontdek het ideale dagje uit om jouw kind mee te verrassen.