Dit zijn de tien leukste dagjes uit met goedkope treinkaartjes

Zeer regelmatig zijn er online en in verschillende winkels goedkope treinkaartjes te koop. Met deze goedkope treinkaartjes kun je ontzettend veel leuke dingen doen. Om je wat inspiratie te geven voor wat er allemaal mogelijk is met de goedkope treinkaartjes zetten wij in dit blog de tien leukste dagjes uit met de trein op een rijtje. Wacht dus niet langer en lees snel verder!

Attractiepark Toverland met goedkope treinkaartjes

Het eerste leuke dagje uit met de trein is attractiepark Toverland in Sevenum. Dit attractiepark heeft ontzettend veel leuke attracties en achtbanen voor jong en oud. Naast verschillende themagebieden in de open lucht zijn er in Toverland ook twee overdekte themawerelden. Dit dagje uit is dus ook geschikt voor dagen met slecht weer. Gebruik jouw goedkope treinkaartjes om naar station Horst-Sevenum te gaan. Vanaf dit station vertrekken er bussen naar het pretpark.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

In Rhenen ligt de prachtige dierentuin Ouwehands Dierenpark. Deze dierentuin ligt op loopafstand van het treinstation Rhenen. Het dierenpark is de enige dierentuin in Nederland waar panda’s te vinden zijn. Naast de panda’s bewonder je in Ouwehands nog veel meer wilde dieren. Voor de kinderen zijn er enorm veel speeltuinen, waaronder ook een grote overdekte speeltuin. Ouwehands dierenpark is dus zeker de moeite waard om eens te bezoeken met goedkope treinkaartjes.

Naturalis Leiden

Gebruik je goedkope treinkaartjes ook eens om een bezoekje te brengen aan Naturalis in Leiden. Natuurhistorisch museum Naturalis heeft een enorme collectie van skeletten, opgezette dieren en andere objecten die rechtstreeks uit de natuur komen. Kom oog in oog te staan met het skelet van een echte T.rex of bekijk een olifant van dichtbij. De collectie van het museum is spectaculair en ook zeer geschikt voor kinderen. Naturalis ligt op loopafstand van station Leiden.

Spoorwegmuseum Utrecht

Leer in het Spoorwegmuseum Utrecht alles over het vervoersmiddel waarmee je jouw dagje uit begint. In dit museum leer je echt alles treinen. Van de eerste stoomtreinen tot de nieuwste en snelste treinen ter wereld. Dit museum is door de interactieve tentoonstellingen en verschillende belevingen ook zeer geschikt voor kinderen. De collectie van het museum wisselt voortdurend, waardoor je nooit uitgekeken raakt. Voor dit dagje uit reis je met jouw goedkope treinkaartjes naar station Utrecht Maliebaan. Vanaf dit station loop je direct het Spoorwegmuseum binnen.

SEA LIFE Scheveningen

De onderwaterwereld kent talloze prachtige vissen en andere zeedieren. Voor wie deze mooie vissen en zeedieren wil ontdekken is SEA LIFE Scheveningen een echte aanrader. Nadat je met jouw goedkope treinkaartjes naar Den Haag bent gereisd, pak je de tram naar Scheveningen om daar te genieten van talloze aquariums. Bekijk prachtige kwallen, grote haaien of bewonder de schattige otters. In een speciale tunnel zie je de vissen boven jouw hoofd zwemmen. Doordat SEA LIFE bijna volledig overdekt is, is dit ook een leuk dagje uit voor een regenachtige dag.

Blue Wellnessresort Leiden

Wat is er lekkerder dan een dagje ontspannen zonder stress over files of parkeerkosten? Gebruik jouw goedkope treinkaartjes voor een bezoekje aan de spa op loopafstand van station Leiden. In het BLUE Wellnessresort geniet je letterlijk en figuurlijk van een spa op hoog niveau. Dit wellnesscentrum zit namelijk op de 12e verdieping, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over Leiden. In het resort zijn verschillende sauna’s, stoomcabines en zwembaden te vinden. Daarnaast kun je bij het BLUE Wellnessresorts ook genieten van verschillende massages.

Drievliet met goedkope treinkaartjes

Een leuk dagje uit voor het hele gezin met goedkope treinkaartjes is attractiepark Drievliet in Den Haag. Dit pretpark heeft attracties en achtbanen voor elke leeftijd. Misschien wel de spectaculairste attractie in Drievliet is de Formule X. Deze achtbaan schiet bezoekers met ruim 70 km per uur af. Daarnaast gaat de achtbaan ook nog twee keer over de kop. Voor jonge kinderen is de Dynamite Express een leuke achtbaan. Deze mijntrein rijdt rondjes over een parcours vol bochten en hobbels. Naast goedkope treinkaartjes heb je voor dit dagje uit ook nog een kaartje voor de tram nodig. Drievliet is vanaf station Den Haag Hollands Spoor en Den Haag Centraal namelijk het beste te bereiken met de tram.

Blijdorp Rotterdam

Met jouw goedkope treinkaartjes is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan één van de oudste dierentuinen in Nederland. Op loopafstand van station Rotterdam Centraal vind je namelijk Diergaarde Blijdorp. In het Rotterdamse dierenpark vind je bijna 200 verschillende dieren. Van wolven tot krokodillen en van struisvogels tot slangen. Naast een ontzettend leuk dagje uit is dit ook een leerzaam dagje uit. Bij alle dierverblijven vind je namelijk genoeg informatie en leuke feitjes.

THIS IS HOLLAND

In onze hoofdstad is een zeer bijzondere attractie te vinden. Aan de overkant van het Ij bij station Amsterdam Centraal is namelijk een vliegsimulator te vinden. In de attractie THIS IS HOLLAND neem je plaats op een speciale bank. Deze bank tilt je op richting een groot scherm en dan is het tijd om te gaan vliegen. Je maakt een prachtige vlucht over Nederland. Door de spectaculaire 5D ervaring is het net alsof je echt aan het vliegen bent. Een zeer leuk dagje uit met goedkope treinkaartjes dus.

Sprookjeswonderland Enkhuizen

Het laatste dagje uit in deze top tien is een dagje uit speciaal voor mensen met kleine kinderen. Breng met jouw goedkope treinkaartjes eens een bezoekje aan het Sprookjeswonderland in Enkhuizen. In dit park komen sprookjes tot leven. Naast de uitbeelding van sprookjes zijn er ook enkele attracties te vinden. Draai bijvoorbeeld rondjes in de carrousel of rij een rondje in de stoomtrein. Vanaf station Enkhuizen rijden er bussen naar Sprookjeswonderland.

Goedkope treinkaartjes kopen

Ben jij enthousiast geworden van al deze leuke dagjes uit met de trein? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Daar vind jij namelijk alle actuele aanbiedingen voor goedkope treinkaartjes. Niet alleen kun je op onze website een goedkoop treinkaartje kopen, je vindt er ook nog eens inspiratie voor nog meer leuke dagjes uit met de trein. Ga dus snel naar onze homepage!