Redenen om te overnachten bij Disneyland Parijs

Iedereen die weleens naar Disneyland, of vroeger naar Euro Disney Parijs is geweest, weet dat er in het Franse attractiepark enorm veel te doen is. Een dagje naar Disneyland is al ontzettend leuk, maar overnachten bij het attractiepark is nog veel leuker. In dit blog geven wij jou verschillende redenen om zekers eens te blijven slapen bij Disneyland Parijs. Nieuwsgierig geworden naar de redenen? Check dan snel dit blog!

Ontelbaar veel attracties

De eerste reden om eens te gaan overnachten bij Disneyland Parijs heeft te maken met het enorme aanbod aan achtbanen en attracties. Het attractiepark heeft ontzettend veel verschillende attracties. Laat je afschieten richting de ruimte in de achtbaan Space Mountain of breng een bezoekje aan de geesten van spookhuis Phantom Manor. Uiteraard mag ook een ritje in de draaimolen niet ontbreken. Naast de verschillende attracties in Disneyland Parijs is er ook in het bijbehorende Walt Disney Studios Park ontzettend veel te beleven. Beide attractieparken hebben zoveel attracties dat het bijna onmogelijk is om alles te beleven in één dag tijd. Met een overnachting bij Disneyland Parijs heb je meer tijd om alle attracties en achtbanen te ontdekken. Daarnaast mogen verblijfsgasten eerder het park in. Hierdoor geniet jij van alle attracties en achtbanen zonder lange wachtrijen.

Verschillende accommodaties

Iedereen heeft andere eisen voor een verblijf bij Disneyland Parijs. Wil jij bijvoorbeeld overnachten in een fijne bungalow? Of juist in een echt Disneyland Parijs hotel? Bij Disney is het allemaal mogelijk. Op Disney’s Davy Crockett Ranch vind je bijvoorbeeld comfortabele blokhutten voor maximaal 6 personen. Dit gezellige vakantiepark ligt midden in de natuur en vanaf jouw blokhut is het slechts 15 minuten rijden naar de attractieparken. Wil jij liever iets luxer overnachten? Dan is een Disneyland Parijs hotel de ultieme locatie voor jouw Disneyland vakantie. Rond Disneyland Parijs liggen verschillende hotels, elk met eigen voorzieningen en een eigen thema. En uiteraard zitten de Disneyland Parijs tickets inbegrepen bij jouw verblijf.

Magische vakantie

In welke Disney accommodatie je ook overnacht, je bent altijd verzekert van een magische vakantie. De magie van de attractieparken eindigt namelijk niet zodra jij de poorten uitloopt. Ook in de hotels en het vakantiepark van Disneyland Parijs beleef jij de magie. Zo ontmoet je verschillende Disneypersonages in jouw hotel of op jouw vakantiepark. Daarnaast geniet je van speciale themakamers in alle hotels. Overnacht bijvoorbeeld in het gloednieuwe Marvel hotel of blijf slapen in de wereld van Cars. Een vakantie naar Disneyland is een magische beleving die dag en nacht doorgaat. De verblijfsaccommodaties van Disney beschikken over voldoende parkeergelegenheden en zijn bovendien goed te bereiken vanaf het station in Disney Village. Een vakantie naar Disneyland met de trein is dus ook goed mogelijk.

Disney Village

Disneyland Parijs is meer dan alleen een pretpark. Rond het attractiepark en in de buurt van de verblijfsaccommodaties vind je namelijk Disney Village. In dit levendige entertainmentcentrum vind je vermaak voor jong en oud. Ga shoppen in de talloze winkels, geniet van verschillende tentoonstellingen, dans in een discotheek of laat je verwonderen door een show in één van de theaters. Disney Village is ook een ontzettend leuke plek om een hapje te eten of een drankje te doen. Toegang tot Disney Village is helemaal gratis en het entertainment gaat dag en nacht door. Tijdens jouw Disneyland Parijs vakantie hoef jij je dus geen moment te vervelen.

Overnachten met korting

Een laatste reden om zeker eens te overnachten bij Disneyland Parijs is dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Op onze website vind je een overzicht van elke actuele Disneyland Parijs aanbieding. Deze aanbiedingen zijn voor zowel losse Disneyland Parijs tickets als Disneyland overnachtingen. Wacht dus niet langer en scoor jouw goedkope Disneyland Parijs tickets of Disneyland overnachting op onze website!