Vijf redenen om te overnachten bij de Beekse Bergen!

Safaripark de Beekse Bergen is een unieke dierentuin in het Brabantse Hilvarenbeek. Met je eigen auto, in een stoere jeep, per boot of wandelend ontdek je alle verschillende wilde dieren. Sinds 2018 is het ook mogelijk om te overnachten op het Safari Resort Beekse Bergen. In dit blog zetten wij vijf redenen op een rijtje om zeker eens te gaan overnachten op dit unieke Beekse Bergen Resort. Wil jij weten wat de eerste reden is? Ga dan snel verder met lezen!

Talloze dieren

Een eerste reden om zeker eens te overnachten bij Safaripark Beekse Bergen is de enorme hoeveelheid wilde en unieke dieren die te zien zijn in het dierenpark. Tijdens een Beekse Bergen safari kom jij gegarandeerd prachtige dieren tegen zoals beren, cheeta’s en rode panda’s. Daarnaast is de gehele big five hier in het echt te bewonderen. De dieren lopen rond in enorme verblijven die op verschillende manieren te ontdekken zijn. Ga bijvoorbeeld met je eigen auto op safari of ontdek de dierentuin per boot. Om alle dieren rustig te kunnen bekijken heb je eigenlijk niet genoeg aan een dag. Met een overnachting in het Safari Resort van de Beekse Bergen heb jij langer de tijd om alle verschillende safari’s uit te proberen en alle dieren rustig te bewonderen

Ruim aanbod accommodaties

Op het Safari Resort Beekse Bergen zijn veel verschillende soorten accommodaties te vinden, waardoor er genoeg keuze is voor iedereen. Zo vind je accommodaties voor 2 personen, maar ook accommodaties voor grotere groepen tot wel 16 personen. Voor avontuurlijke personen zijn er verschillende tenten te boeken. Wil jij liever iets meer luxe tijdens jouw overnachting? Boek dan zeker eens een overnachting in één van de vakantiehuizen of een kamer in het Safari Hotel. Waar jij ook naar op zoek bent, er is altijd wel een geschikte accommodatie te vinden die voldoet aan alle eisen voor een heerlijke Beekse Bergen overnachting.

Speelland Beekse Bergen

Met een overnachting op het Safari Resort Beekse Bergen krijg je niet alleen onbeperkt toegang tot het dierenpark, maar ook tot Speelland Beekse Bergen. Dit Speelland biedt heel veel speelplezier en waterpret voor jong en oud. Het Speelland ligt aan een breed zandstrand met heerlijk zwemwater. Daarnaast zijn er talloze attracties zoals botsboten, verschillende waterglijbanen, een carrousel met jetski’s en een minigolfbaan. Bij het Speelland vind je natuurlijk ook speeltuinen met schommels, trampolines en andere speeltoestellen. Mensen die overnachten op het Beekse Bergen Resort kunnen wandelend naar Speelland toe, maar speciaal voor verblijfsgasten is er ook een bootverbinding.

Vermaak na sluitingstijd

Als het Safaripark en Speelland de deuren sluiten, stopt de pret nog niet voor verblijfsgasten. Op het Safari Resort is namelijk ook genoeg te doen voor elke doelgroep. Ga na een dag vol avonturen bijvoorbeeld eens lekker eten bij restaurant Moto. In dit restaurant ontdek je de smaakvolle Afrikaanse keuken. Vanaf het terras heb je uitzicht over de wilde dieren van het Safaripark. Heb jij nog energie over na een dag in het Safaripark of Speelland? Neem dan een duik in het Maji Springs zwembad. Speciaal voor kleine kinderen is er in dit overdekte zwembad een grote waterspeeltuin. In het Ranger Basecamp kunnen kinderen heerlijk spelen en iedere dag vinden hier ook verschillende activiteiten plaats onder leiding van echte Beekse Bergen rangers.

Unieke accommodaties

Op het Beekse Bergen Resort vind je niet zomaar vakantiehuisjes of hotelkamers. Alle accommodaties zijn aangekleed in een avontuurlijke Afrikaanse stijl die helemaal past bij de aankleding van het Safaripark. Bovendien zijn er verschillende unieke accommodaties te boeken. Blijf bijvoorbeeld eens slapen in een echte Beekse Bergen boomhut. In deze boomhutten word je wakker tussen de fluitende vogels en heb je een prachtig uitzicht over het water. Een andere unieke accommodatie is gelegen aan de savanne van het Safaripark, waardoor jij vanuit jouw vakantiewoning of vanaf het terras de wilde dieren kunt zien. In jouw Beekse Bergen lodge heb je dan bijvoorbeeld uitzicht op de grote leeuwen, de prachtige giraffen of de razendsnelle cheeta’s. Dat is gegarandeerd een avontuurlijke en unieke overnachting.

Enthousiast geworden?

Ben jij na het lezen van deze vijf redenen om eens te overnachten bij de Beekse Bergen enthousiast geworden? Ga dan zeker eens naar onze website toe. Op onze speciale actiepagina vind je namelijk alle actuele aanbiedingen voor goedkope Beekse Bergen overnachtingen. Wacht dus niet langer en boek snel jouw avontuurlijke overnachting!