Dit zijn vijf redenen om een weekendje naar Slagharen te gaan!

Één van de talloze leuke pretparken in Nederland is Attractiepark Slagharen. Vroeger stond dit attractiepark bekend als Ponypark Slagharen, maar tegenwoordig biedt het attractiepark veel meer dan dat. In dit blog geven wij jou daarom ook vijf redenen om eens een weekendje naar Slagharen te gaan. Benieuwd naar de vijf redenen? Ga dan snel verder met lezen!

Heel veel attracties

In Attractiepark Slagharen zijn ontzettend veel leuke attracties te vinden voor jong en oud. De echte blikvanger van het attractiepark is achtbaan Gold Rush. Deze achtbaan wordt maar liefst drie keer afgeschoten met een snelheid van 95 km per uur. Tijdens deze razendsnelle rit ga je bovendien twee keer over de kop. Naast deze spectaculaire achtbaan zijn er ook genoeg andere attracties zoals draaimolens, glijbanen en waterattracties te vinden in Slagharen. Om snel van de ene kant naar de andere kant van het pretpark te komen is er een kabelbaan.

Zwemparadijs Aqua Mexicana

Breng tijdens je weekendje Slagharen ook zeker eens een bezoekje aan het overdekte zwemparadijs Aqua Mexicana. Dit zwemparadijs is geschikt voor het hele gezin. Er zijn twee waterspeeltuinen, 10 unieke waterglijbanen, verschillende zwembaden en meerdere bubbelbaden te vinden in het waterpark. De meest bijzondere glijbaan in het zwemparadijs is de MexiCone. Bij deze glijbaan neem je plaats op een speciale band en glij je door verschillende trechters. Tijdens de afdaling kom je ook nog eens langs speciale effecten en projecties die de glijbaan nog leuker maken. Aqua Mexicana ligt op loopafstand van de camping en het vakantiepark van Slagharen.

Shows en entertainment

Slagharen heeft ontzettend veel leuke shows en straatentertainment. In de speciale Music Hall van het attractiepark worden dagelijks shows opgevoerd met de mascottes van het park Randy en Rosie. Daarnaast is er een speciale bandieten training voor kinderen. Aan het einde van de dag is er een parade door het attractiepark met praalwagens en heel veel dansers. Speciaal voor bezoekers die overnachten op het vakantiepark of de camping van Slagharen is er een avondprogramma met diverse soorten entertainment. Van bingo tot kinderdisco, er is voor verblijfsgasten altijd genoeg te doen rond Slagharen.

Eten en drinken

Of je nou trek hebt in een lekker ontbijt, een verse lunch, een tussendoortje of een uitgebreid diner: in de restaurants van Slagharen is er meer dan genoeg keuze voor iedereen. De restaurants van het attractiepark zijn geheel aangekleed in het wild west thema van het pretpark. Ga bijvoorbeeld eens een drankje doen in de gezellige Crazy Horse Saloon of geniet van een lekker diner bij het Big Jake Dinner House. Enkele restaurants en bars zijn ook nog te bezoeken na sluitingstijd van het attractiepark.

Comfortabel overnachten

Tijdens je weekendje weg slaap je op Vakantiepark Slagharen. Op dit vakantiepark zijn er heel veel verschillende accommodaties te vinden. Er zijn cottages, lodges, en beroemde Wigwam tenten. Daarnaast is het mogelijk om te overnachten op Camping Slagharen. Het vakantiepark en de camping zijn van alle gemakken voorzien zodat het je tijdens je weekendje weg aan niets ontbreekt. Vanaf de camping en het vakantiepark is het slechts enkele minuten lopen naar het attractiepark en zwemparadijs Aqua Mexicana.