Vijf tips om het meeste uit jouw dagje Disneyland Parijs te halen

Net buiten de Franse hoofdstad ligt het enorme attractiepark Disneyland Parijs, ook wel bekend als Euro Disney Parijs. Dit Franse attractiepark is leuk voor bezoekers van elke leeftijd. Met spectaculaire achtbanen, ontelbaar veel attracties en magische shows vliegt de dag zo voorbij. Om toch het meeste uit een dagje Disneyland Parijs te halen zetten wij in dit blog vijf tips op een rijtje. Wil jij weten wat de eerste tip is? Wacht dan niet langer en lees snel verder.

Goede voorbereiding

De eerste tip om het meeste uit een dagje Disneyland Parijs te halen is het voorbereiden van jouw dagje uit. Het is bij Disneyland bijvoorbeeld mogelijk om voor je bezoek al online te reserveren bij verschillende restaurants. Door te reserveren hoef je niet te wachten op een tafeltje tijdens jouw dag in het attractiepark. Het is ook verstandig om entreetickets en eventueel een parkeerticket online te bestellen. Neem sowieso eens een kijkje op de website van het Franse attractiepark om te kijken welke attracties er allemaal geopend zijn tijdens jouw bezoek en welke shows je graag wilt zien. Dit scheelt weer uitzoekwerk tijdens jouw dag in Disneyland. Plan ook je reis naar Disneyland Parijs goed voor vertrek. Denk daarbij aan de milieuzone rond Parijs en de tolwegen die je mogelijk tegenkomt. Geen zin om zelf te rijden? Overweeg dan zeker eens om Disneyland Parijs met de trein te bezoeken. De Thalys stop vlak naast de hoofdingang van het attractiepark.

Disneyland app

De Disneyland Parijs app hoort ook zeker thuis in deze top vijf. Met de app van het attractiepark heb je namelijk de wachttijden van elke attractie in je broekzak. Zo hoef je niet naar de attractie zelf toe te lopen om te kijken hoe lang de wachtrij is. Je bekijkt eenvoudig alle wachttijden in de app en kiest dan een rustige attractie om te bezoeken. In de app is het ook mogelijk om reserveringen te maken voor bepaalde shows en restaurants. Bij sommige restaurants is het zelfs mogelijk om digitaal eten te bestellen en af te rekenen. Het eten haal je dan op bij het restaurant zonder te wachten. Verblijfsgasten die overnachten in één van de Disneyland Parijs Hotels of in een bungalow op de Davy Crockett Ranch, kunnen in de app ook digitaal inchecken.

Overnachten bij Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs en het bijbehorende Walt Disney Studios Park is zoveel te doen dat een dag vaak niet genoeg is om alles te beleven. Een Disneyland Parijs overnachting is dan ook zeker de moeite waard. Niet alleen heb je dan meerdere dagen toegang tot beide attractieparken, er zijn ook nog een aantal extra voordelen. Zo krijg je bij een verblijf in een Disneyland Parijs hotel toegang tot de Extra Magic Time. Je geniet dan van exclusieve toegang tot de Disney parken voordat de andere bezoekers naar binnen gaan. Zo is het mogelijk om zonder te wachten ritjes te maken in jouw favoriete attractie of op de foto te gaan met de Disneypersonages zonder te hoeven wachten. Nadat de Disney parken hun deuren sluiten, kunnen verblijfsgasten nog terecht in één van de restaurants bij hun verblijfsaccommodatie. Op deze manier hoef jij jouw kostbare tijd in de attractiepark niet te besteden aan het regelen van eten.

Disney Premier Access

Disneyland Parijs biedt een betaalde manier aan om wachtrijen over te kunnen slaan. Van dit systeem met de naam Disney Premies Access bestaan twee verschillende vormen, met elk eigen voordelen. Met de Ulitmate versie van het Premier Access systeem is het mogelijk om bij elke beschikbare attractie één keer de wachtrij over te slaan. Met Premier Access One is het mogelijk om bij één specifieke attractie de wachtrij één keer over te slaan. Met de eerste versie heb je dus het meeste voordeel in Disneyland Parijs. Het aanschaffen van Disney Premier Access is voor je bezoek al mogelijk, maar ook tijdens jouw dagje Disney is het nog mogelijk om snellere toegang te kopen. Het systeem is prijzig, maar wel ideaal voor drukke dagen.

Voordelige Disneyland Parijs tickets

Voor een dagje Disneyland wil je natuurlijk niet te veel geld betalen. Gelukkig is er regelmatig een actieve Disneyland Parijs aanbieding te vinden. Met deze korting bespaar je veel geld en dit geld kun je weer goed gebruiken tijdens jouw dagje Disneyland Parijs. Heb jij geen zin om zelf te zoeken naar de beste aanbiedingen voor goedkope Disneyland Parijs tickets? Neem dan zeker eens een kijkje op onze speciale Disneyland actiepagina. Hier vind je alle actuele kortingsacties voor Disneyland Parijs tickets. Wacht dus niet langer en scoor snel jouw Disneyland Parijs kortingscode!