Vijf redenen waarom jij de Beekse Bergen moet toevoegen aan jouw (vakantie)planning!

Wie graag dagjes uit gaat, weet dat er in Nederland en net over de grens genoeg keuze is voor leuke dagjes uit. In ons eigen land en in onze buurlanden vind je namelijk heel veel verschillende pretparken, dierentuinen, musea en andere attracties. Het kiezen van een leuk dagje uit kan dan ook lastig zijn. Een ideaal dagje uit dat perfect is voor elke doelgroep is Safaripark Beekse Bergen. Waarom de Beekse Bergen het perfecte dagje uit is, leggen we in dit blog uit aan de hand van vijf redenen. Benieuwd naar de eerste reden? Ga dan snel verder met lezen!

Uniek dagje uit

Een eerste reden waarom de Beekse Bergen een perfect dagje uit is, is het feit dat deze dierentuin uniek is in Nederland. De mogelijkheid om met jouw eigen auto een echte Beekse Bergen Safari te doen vind je namelijk in geen enkele andere Nederlandse dierentuin. Doordat je met je eigen auto door de enorme verblijven van de wilde dieren kunt rijden, ervaar je hoe het is om op safari te zijn en zie je de dieren op een unieke manier van heel dichtbij. Naast de safari met de auto is het in de Beekse Bergen ook mogelijk om met een boot, een bus of lopend op safari te gaan. Elke avontuurlijke safari zorgt voor een andere ervaring en brengt je langs andere diersoorten. Genoeg te ontdekken dus tijdens jouw dagje uit in de Beekse Bergen.

Leerzaam

Een dagje uit naar de Beekse Bergen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel erg leerzaam. Tijdens de wandelsafari vind je naast de route bijvoorbeeld allerlei borden met informatie over de verschillende diersoorten en hun natuurlijke leefgebied. Tijdens de safari met de boot en bus wordt er uitleg gegeven door een dierverzorger. Deze verzorger heeft ook verschillende objecten mee die aangeraakt mogen worden. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe zwaar het ei van een struisvogel is en hoe de vacht van een leeuw aanvoelt. Een aanrader om zeker te bezoeken tijdens je dagje uit naar de Beekse Bergen is de roofvogelshow. De verzorgers die deze show uitvoeren kunnen je ontzettend veel vertellen over de verschillende vogels die getoond worden. Na jouw bezoek aan de Beekse Bergen weet jij dus gegarandeerd ontzettend veel over alle verschillende dieren.

Leuk voor elke leeftijd

De derde reden waarom de Beekse Bergen zo’n perfect dagje uit is, is het feit dat een bezoek aan het park leuk is voor elke leeftijd. Het is daarom een ideaal dagje uit voor het hele gezin. Voor kinderen is het ontzettend leuk om alle verschillende dieren te zien en de verschillende safari’s zorgen gedurende de dag voor genoeg vermaak. Een bijkomend voordeel van de safari’s is dat kinderen niet al te ver hoeven te lopen tijdens het dagje uit. Op de boot en in de bus kunnen kleine kinderen lekker blijven zitten terwijl ze toch alle dieren kunnen bewonderen. Voor oudere kinderen en volwassenen is het ontzettend leuk om zoveel te leren over de grote hoeveelheid diersoorten. De avontuurlijke safari’s door de Beekse Bergen zijn daardoor leuk voor iedereen.

Eindeloos speelplezier

Naast het Safaripark Beekse Bergen waar de talloze prachtige dieren te bewonderen zijn, ligt Speelland Beekse Bergen. Voor dit Speelland heb je een los ticket nodig, maar het is de ideale plek voor een perfect dagje uit. Dit losse park van de Beekse Bergen ligt namelijk aan een meer en heeft een heerlijk strand om met een kleedje te liggen. De kinderen kunnen ondertussen lekker spelen op alle speeltoestellen, spetteren in de waterspeeltuinen of ritjes maken in de verschillende attracties van Speelland. Vergeet tijdens een bezoekje aan Speelland Beekse Bergen zeker je zwemkleding niet, want de waterspeeltuinen en waterglijbanen zorgen voor eindeloos veel waterpret. Op warme dagen is dit de perfecte manier om lekker af te koelen.

Goedkope entreetickets

Een laatste reden waarom de Beekse Bergen een perfect dagje uit is, is het feit dat dit dagje uit helemaal niet duur hoeft te zijn. Via de speciale Beekse Bergen actiepagina op onze website vind je namelijk alle actuele aanbiedingen voor het Safaripark. Op deze manier weet je zeker dat je de goedkoopste entreetickets koopt voor jouw dagje uit. Voor mensen die liever iets langer verblijven rond het Safaripark is een overnachting op het Safari Resort Beekse Bergen een aanrader. In één van de verschillende vakantiehuisjes geniet jij van een avontuurlijke vakantie en onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland. Zo’n fantastische overnachting op het Beekse Bergen Resort regel je ook met hoge korting via onze actiepagina. Wacht dus niet langer en neem snel een kijkje!