Met korting naar Bonte Wever Assen

Wat is Bonte Wever Assen?

De Bonte Wever in Assen is een zwemparadijs, bowlingcentrum, feestlocatie en hotel. Door de all-in-formule hoef je nergens aan te denken terwijl je geniet van de faciliteiten.

Bonte Wever Assen reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bonte Wever Assen beoordeling achter te laten.

Korting op Bonte Wever Assen tickets

Wat een enorm aanbod heeft All-in Hotel de Bonte Wever! Je kunt hier zwemmen, bowlen, relaxen, feesten, en nog veel meer! Je kunt je bezoek zelfs verlengen met een luxe overnachting in het viersterren Hotel de Bonte Wever. Op deze pagina vind je kortingen op een bezoek aan de Bonte Wever, zo blijft een bezoekje aan dit all-in hotel voordelig en betaalbaar. Of je nu met je partner gaat ontspannen in de sauna, of met je gezin gaat bowlen, voor ieder soort gezelschap vind je bij Uitmetkorting.nl mogelijkheden om te besparen op je bezoek.

Bonte Wever Assen

De Bonte Wever Assen, voorheen bekend als De Smelt, is een hotel, schaatsbaan, skihal, zwembad en restaurant in één. Dat je je hier dus prima een hele dag of zelfs meerdere dagen kunt vermaken is een feit. Hoe realiseer je dit? Boek jouw tickets voor dit hotel in Assen, met fraaie kortingen. Het hotel ligt direct aan het Asserbos aan de rand van Assen. Voor de natuurliefhebber is dit dus ook een fijne plek. Wanneer je een nachtje weg bent bij Hotel de Bonte Wever Assen kun je niet alleen maar genieten van de luxe van het hotel. Je kunt namelijk als hotelgast ook genieten van het tropisch zwem- en sauna paradijs. Tijdens je verblijf kun je ontspannen in de kruidenbaden, de sauna en de whirlpool. Maar natuurlijk kun je ook lekker baantjes gaan zwemmen of even sportief ontspannen in het fitnesscentrum. Wil je nog meer sportieve activiteiten ondernemen? Ga dan lekker schaatsen op de gezellige ijsbaan van de Bonte Wever Assen. Voor je ontspanning kun je ook terecht in de schoonheidssalon waar je natuurlijk heerlijk in de watten wordt gelegd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk daarom ook altijd even de speciale arrangementen en aanbiedingen van De Bonte Wever Assen. Je bent dan verzekerd van een leuke dag of een leuk weekend weg voor een voordelige prijs.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Bonte Wever Assen

Stadsbroek 17
9405BK Assen
Nederland

Contact

+31 (0)592-356000

Openingstijden en reserveren

Is Bonte Wever Assen open? Kijk op de website van Bonte Wever Assen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.