Bospark De Bikkels kortingscodes

Wat is Bospark De Bikkels?

Bospark De Bikkels is een prachtig natuurgebied in het noorden van Nederland. Het park biedt een unieke combinatie van rust, ruimte en avontuur. Er zijn veel wandel- en fietspaden, een klimbos, een speeltuin en een kampvuurplek. Geniet van de rust en de prachtige omgeving en beleef een onvergetelijke vakantie in Bospark De Bikkels.

Bospark De Bikkels reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bospark De Bikkels beoordeling achter te laten.

Bospark De Bikkels Vlierden

Midden in de bossen van Brabant ligt het leuke Roompot Bospark De Bikkels verscholen. Het vakantiepark staat in mooie afwisselende landschap van De Peel in Vlierden. Proef aan het heerlijke bourgondische leven in deze gezellige en gastvrije provincie. In het park zit je in een leuke chalet of bungalow, die je van alle gemakken voorziet. Er is genoeg te doen voor het hele gezin. Kijk hoe je een pijl en boog hanteert op de boogschietbaan. Zie wie het beste kan midgetgolfen. Of waag je aan potje pool of tafeltennis. Uiteraard zijn er ook veel speeltuinen te vinden voor de..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Bospark De Bikkels

Biesdeel 4
5756 PK Vlierden
Nederland

Contact

+31 88 145 0460