Met korting naar Bubbeljungle

Wat is Bubbeljungle?

Bubbel Jungle in Leiderdorp, een centrum voor familie. Het is hierom ook een speelhal waar jong en oud terecht kan. De speeltuin is op het droge gebouwd, maar staat wel in het teken van de onderwaterwereld.

Bubbeljungle reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Bubbeljungle beoordeling achter te laten.

Bubbeljungle Leiderdorp

Bubbeljungle is een overdekte speeltuin in Leiderdorp. De speeltuin staat helemaal in het teken van de onderwaterwereld. Het is net alsof je binnenstapt in een groot aquarium. Ook alle speeltoestellen zijn in de stijl van de diepzee. Kinderen spelen indoor op de Power Tower, in Sharky's Bubbelboot, in de bouwhoek, op de trampolines en in de verkeersgrot. Het labyrinth is een echte uitdaging voor de kids: wie is er als eerste weer bij de uitgang? Voor de jongste bezoekers is er een speciale babyhoek. Hier spelen kleine kinderen veilig en rustig op zachte matten, waar allerlei leeftijdsgenootjes te vinden zijn. Neem ook even een kijkje bij het echte aquarium, dat kan natuurlijk niet ontbreken in de Bubbeljungle! Veiligheid en hygiëne staan in dit overdekte speelparadijs hoog in het vaandel. Als ouder leun je dus rustig achterover op het terras, terwijl de kids zich uitleven. Je hoeft je niet te vervelen, want er liggen tijdschriften en bovendien heeft de speeltuin draadloos internet. Met de laptop of tablet verzet je dus gemakkelijk nog wat werk, terwijl de kinderen lekker spelen. Het is ook een leuke locatie voor een kinderfeestje. In een speciale feestkamer mag de jarige zijn cadeautjes uitpakken, waarna alle kinderen lekker gaan spelen. De dag wordt afgesloten met lekkere frietjes!

Praktische informatie


Adres

Vlasbaan 7
2352AH Leiderdorp
Nederland

Contact

715899777

Openingstijden en reserveren

Is Bubbeljungle open? Kijk op de website van Bubbeljungle voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.