Buitenhof De Leistert kortingscodes

Wat is Buitenhof De Leistert?

Buitenhof De Leistert is een prachtig vakantiepark in Limburg. Het park biedt een ruime keuze aan accommodaties, van luxe villa's tot comfortabele bungalows. Geniet van de rust en de natuur, of ga erop uit en ontdek de omgeving. Buitenhof De Leistert is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Buitenhof De Leistert reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Buitenhof De Leistert beoordeling achter te laten.

Buitenhof De Leistert Roggel

Op vakantiepark Buitenhof de Leistert vier je vakantie in stijl. Dit gezellige park beschikt namelijk over 225 sfeervolle vakantiehuisjes in een Bourgondische boerderij-stijl. Alhoewel het park pas in 2010 is geopend heeft het dus wel al die gezellige sfeer van een eeuwenoud dorpje! De rieten daken, luiken voor de ramen en authentieke materiaalkeuze dragen bij aan dit sfeervolle gevoel. Daarnaast zijn ook boomgaarden, beken en mooie lanen aangelegd.De huizen verschillen allemaal van elkaar en zijn geschikt voor kleine gezelschappen van ongeveer vijf personen tot grote..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Buitenhof De Leistert

Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
Nederland

Contact

+31 475 493 030