Met korting naar Chessington World of Adventures

Wat is Chessington World of Adventures?

Maak kennis met Chessington World of Adventures, een pretpark dat meer dan 40 attracties biedt voor jong en oud. In dit park vind je onder andere achtbanen, waterattracties en dierentuinen. Ideaal voor een dagje uit met het hele gezin! Bestel nu je tickets online en vermijd de wachtrijen bij de kassa. Zo kan je direct genieten van alle attracties die Chessington World of Adventures te bieden heeft. Mis deze kans niet en beleef een onvergetelijke dag!

Chessington World of Adventures reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Chessington World of Adventures beoordeling achter te laten.

Korting op Chessington World of Adventures tickets

Plezier, spanning en avontuur zijn gegarandeerd bij Chessington World of Adventures. Snelheid, hoogte en adrenaline zijn slechts enkele van de sensaties die je kunt ervaren tijdens een bezoek aan dit pretpark. Stap in de achtbaan en voel de wind door je haren suizen terwijl je door scherpe bochten en steile hellingen raast. Of ga op safari en ontmoet wilde dieren van dichtbij. En het beste van alles? Je kunt dit allemaal ervaren tegen de beste kortingen. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Chessington World of Adventures en beleef een dag vol plezier en avontuur!

Pak je kans om te genieten van de spectaculaire arrangementen en aanbiedingen bij Chessington World of Adventures. Stap in de achtbaan en voel de spanning van de snelheid en de bochten. Sla een arm om je vriend of vriendin terwijl je samen door de lucht vliegt. Luister naar de lachende kinderen terwijl ze genieten van de attracties. Laat je verrassen door de vele shows en evenementen die het park te bieden heeft. Kortom, er is voor ieder wat wils bij Chessington World of Adventures. Mis deze unieke ervaring niet en boek nu je tickets!

Spannende achtbanen, wilde dieren en spectaculaire shows: dat is wat je kunt verwachten bij Chessington World of Adventures. Loop door de jungle en ontmoet tijgers, gorilla's en olifanten in hun natuurlijke habitat. Of ga op avontuur in de lucht met de Vampire achtbaan, waarbij je ondersteboven hangt en door donkere tunnels raast. Voor de kleintjes is er de Gruffalo River Ride Adventure, waarbij ze op zoek gaan naar de Gruffalo. En vergeet niet de dag af te sluiten met de fantastische show van de Madagascar Live! Prepare to Party. Bij Chessington World of Adventures is er voor iedereen wat te beleven.

Chessington World of Adventures

Maak kennis met Chessington World of Adventures, een pretpark dat meer biedt dan alleen attracties. In dit park draait het om avontuur, educatie en natuur. Bezoek de dierentuin en ontmoet de wilde dieren van dichtbij. Leer meer over de natuur in de educatieve tentoonstellingen. En natuurlijk zijn er ook genoeg attracties voor de echte thrillseekers. Vergeet niet om een ritje te maken in de Vampire, een achtbaan die je ondersteboven laat gaan. Voor de kleintjes is er de Gruffalo River Ride Adventure, gebaseerd op het bekende kinderboek. Kortom, een dagje uit voor jong en oud!

Maak kennis met Chessington World of Adventures, een pretpark en dierentuin in één. Bezoekers kunnen hier genieten van meer dan 40 attracties en 1000 dieren. Waarom zou je dit dagje uit niet missen? Hier zijn 3 redenen:
- Maak een ritje in de Vampire, een achtbaan die je ondersteboven laat gaan.
- Ontmoet de dieren in de ZOO, van gorilla's tot zebra's.
- Beleef een avontuur in de Gruffalo River Ride Adventure, een attractie gebaseerd op het populaire kinderboek.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Chessington World of Adventures

Leatherhead Rd -
KT9 2NE Engeland

Contact

+44 1372 731657

Openingstijden en reserveren

Is Chessington World of Adventures open? Kijk op de website van Chessington World of Adventures voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.