Met korting naar Chimpie Champ Aalsmeer

Wat is Chimpie Champ Aalsmeer?

Een bijzonder overdekt speelparadijs: Chimpie Champ in het Noord-Hollandse Aalsmeer. Kinderen t/m twaalf jaar komen hier in het paradijs terecht.

Chimpie Champ Aalsmeer reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Chimpie Champ Aalsmeer beoordeling achter te laten.

Chimpie Champ Aalsmeer

Chimpie Champ is een indoor speeltuin in Aalsmeer. In het overdekte speelparadijs vind je speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt er binnen spelen op de trampolines, klimmen in de enorme klimrekken met meerdere etages, hangen in de Power Tower, dansen in de disco en nog veel meer. Zo staat er zelfs een 5 meter hoge berg om te beklimmen en is er een megagrote speelconstructie met buizen, ballenbakken en een klimbrug. De jongste bezoekertjes van de speeltuin vermaken zich in de veilige peuterhoek. Hier staan glijbaantjes, soft play dieren en ballenbakken. Door de zachte ondergrond verkennen ze hier op een veilige manier de speeltuin. Terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken op alle speeltoestellen, zit je als ouder of begeleider in de comfortabele zithoek. Hier liggen fijne tijdschriften en is draadloos internet. Met je laptop of tablet verzet je hier dus mooi nog even wat werk, terwijl de kids zich uitleven. In Chimpies Corner ben je aan het goede adres voor een vers kopje koffie met iets erbij, verse broodjes, frietjes, poffertjes en snacks met een kan limonade. Alles om na een middag spelen weer even bij te komen. Chimpie Champ is ook een leuke plek voor een kinderverjaardag in een gethematiseerde kamer.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Chimpie Champ Aalsmeer

Oosteinderweg 247C
1432AT Aalsmeer
Nederland

Contact

297361223

Openingstijden en reserveren

Is Chimpie Champ Aalsmeer open? Kijk op de website van Chimpie Champ Aalsmeer voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.