Met korting naar Ciske De Rat

Wat is Ciske De Rat?

Ciske de Rat de Musical is een theatervoorstelling gebaseerd op de boeken van Piet Bakker. Vanaf het podium wordt u het verhaal gebracht van Ciske, een jong schoffie dat zich maar moet zien te redden op de Amsterdamse straten.

Ciske De Rat reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Ciske De Rat beoordeling achter te laten.

Korting op Ciske De Rat tickets

Bemachtig nu Ciske de Rat musical kaartjes met korting. Op deze pagina vind je scherpe kortingsdeals en aanbiedingen, indien beschikbaar. Hierdoor kan je met de beste korting naar Ciske de Rat, het verhaal over het leven van Ciske een Amsterdamse straatschoffie. Door een slechte jeugd en weinig liefde vanuit huis bestempeld als onhandelbare jongen. Zie hoe zijn leven weer goed komt in dit ontroerende verhaal. Het is een voorstelling waarbij een ontroerend verhaal in combinatie van muziek en zang weer helemaal tot leven komt. Gebruik nu een kortingscode, voucher of aanbieding en zie de Musical Ciske de Rat in het theater!

Ciske De Rat

Piet Bakker schreef een trilogie over Ciske de Rat, een Amsterdams straatschoffie. De boeken kwamen uit tussen 1941 en 1946. De eerste twee boeken werden beiden twee keer verfilmd; in 1955 en 1984.
Ciske de Rat de Musical brengt niet alleen het filmverhaal weer tot leven maar laat ook zien hoe het gaat met Ciske als volwassen man.
André Breeland en Maurice Wijnen hebben samengewerkt aan een bewerking op de boeken, zo is het verhaal voor de musical tot stand gekomen. André Breeland heeft vervolgens het script geschreven en Paul Eenens doet de regie van de musical. De combinatie van de muziek en het ontroerende, oer-Hollandse verhaal maken deze musical echt een bezoekje waard.
Musical kaarten zijn nooit goedkoop en al helemaal niet als je er met het hele gezin van wil genieten. Korting is dan natuurlijk meer dan welkom. Wij houden je altijd op de hoogte van de laatste kortingsacties om betaalbaar te genieten van Ciske de Rat de musical.

Mensen bezochten ook: Grease Musical, Hij Gelooft In Mij, Lion King Musical, Soldaat Van Oranje