Met korting naar Club Van Sinterklaas Feest

Wat is Club Van Sinterklaas Feest?

Club van Sinterklaas Feest in Rotterdam, ieder jaar rond November komt de goedheilig man weer naar ons land toe. Ter ere van zijn terugkeer naar Nederland met de Stoomboot wordt het Club van Sinterklaas Feest georganiseerd in Rotterdam.

Club Van Sinterklaas Feest reviews

Op basis van 18 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Club Van Sinterklaas Feest beoordeling achter te laten.

Club Van Sinterklaas Feest Rotterdam

Ook dit jaar zit je weer goed bij het Club van Sinterklaas Feest. Dit spektakel voor het hele gezin is ieder jaar weer een feestje en er wordt altijd met veel plezier naar uitgekeken. Vanaf half november gaat elk kinderhart weer sneller slaan want Sinterklaas komt weer naar het land op zijn stoomboot. Dit zorgt altijd voor veel plezier. Tijdens de voorstelling kun je als ouders met een gerust hart toekijken hoe de kinderen genieten van Sinterklaas en zijn pieten. In een spetterende voorstelling met mooie lampen is het al snel een feestje. Er worden grappige verhalen verteld, liedjes gezongen en vooral veel gelachen. Want de pieten zijn wel eens onhandig of vergeten iets belangrijks. Het Club van Sinterklaas Feest wordt ieder jaar gepresenteerd door een kindervriend de ze vaak al van televisie kennen. Voorheen heeft bijvoorbeeld Nicolette van Dam deze taak op haar genomen. En natuurlijk zijn er artiesten aanwezig om samen leuke liedjes te zingen met de kinderen. Ali B en Charly Luske hebben al eens opgetreden en ook deze editie zullen er weer sterren aanwezig zijn. Dit is een evenement waar je je kinderen gerust mee naartoe kunt nemen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Club Van Sinterklaas Feest

Ahoy-weg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Club Van Sinterklaas Feest open? Kijk op de website van Club Van Sinterklaas Feest voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.