Met korting naar Comics Station Antwerpen

Wat is Comics Station Antwerpen?

Vlakbij het station van Antwerpen ligt Comics Station Antwerpen. Stap in een wereld vol Belgische stripfiguren in dit unieke indoor pretpark.

Comics Station Antwerpen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Comics Station Antwerpen beoordeling achter te laten.

Korting op Comics Station Antwerpen tickets

Een indoor pretpark met in de hoofdrol jouw favoriete striphelden. Er staan hier kortingsbonnen- en codes in alle soorten en maten voor het Antwerpse Comics Station. Een pretpark wat héel leuk kan zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar met daarnaast de langste indoor glijbaan. Smurfen, Suske & Wiske, Kiekeboes en Jommeke; wie weet loop je ze allemaal tegen het lijf. Doe mee met de dagje-uit-quiz óf doe een bod op een veiling en wie weet gaan jullie binnenkort met zijn allen naar Comics Station. Pak veel voordeel en profiteer mee. Je kunt met een entreeticket zelfs genieten van de 3D bioscoop én je bent een hele dag in het Wilde Westen.

Comics Station Antwerpen

In Comic Station Antwerpen ontmoet je jouw favoriete striphelden en stap je daadwerkelijk in de strip. Niet alleen voel jij je zo heldhaftig als Lucky Luke, je schudt hem ook de hand. Een bijzondere ervaring voor iedere bezoeker. Comic Station Antwerpen is een leuk uitje voor de familie. Het indoor pretpark is vooral geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Beleef gezamenlijk maar liefst 60 attracties en activiteiten. Je leert er meer over de wereld van de stipfiguren tijdens de avontuurlijke belevenis. Ook breekt de indoor glijbaan van Comic Station records want het is dé langste indoor glijbaan ter wereld. Comics Station Antwerpen bevindt zich pal naast het station én is een overdekt pretpark, dus een vrolijke bezigheid tijdens donkere dagen. Ontmoet de Smurfen, Suske & Wiske, Kiekeboes, Urbanus & Jommeke! In Comic Station Antwerpen heb je voor een kop chocolademelk, een heerlijke- lunch of diner. De keuken in het restaurant is Belgisch van aard. Bourgondisch genieten dus! Bekijk de acties op deze pagina en krijg korting op je entree in Comics Station Antwerpen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Comics Station Antwerpen

Pelikaanstraat 3
2018 Antwerpen
België

Openingstijden en reserveren

Is Comics Station Antwerpen open? Kijk op de website van Comics Station Antwerpen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.