Met korting naar Cowboy & Indianen Speelreservaat

Wat is Cowboy & Indianen Speelreservaat?

Het Wilde Westen, maar dan in Nederland! De sfeer van Texas wordt nagebootst in Coevorden te Drenthe. Het speelreservaat met klim-, klauter- en spring- gelegenheden.

Cowboy & Indianen Speelreservaat reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Cowboy & Indianen Speelreservaat beoordeling achter te laten.

Cowboy & Indianen Speelreservaat Coevorden

Yiha! Klaar voor een dag vol pret in een Drentse 'Woestijn'? Er gaat een wereld van cowboys & indianen voor je open in Coevorden. Doe je favoriete cowboy, cowgirl of indianen pak aan en maak indruk op je vriendjes en familie. Er zijn veel verschillende speeltoestellen waar je je mee vermaakt. Denk bijvoorbeeld aan trampolines, touwbruggen, glijbanen en meer. Dat alles in de stijl van het Wilde Westen. Texas wordt zomaar naar Nederland gehaald door dit bijzondere park in Coevorden! Er is zowel een binnen- als buiten speeltuin. Op zowel zonnige als regenachtige dagen kun je dus hier terecht. Er is meer te doen dan alleen spelen! Je zult je tijdens een bezoek regelmatig verwonderen over de oude, nagebootst Smederij. Ook knuffel je met de liefste dieren op de kinderboerderij. Eendjes, konijntjes, varkens en geitjes, ze hebben allemaal een huisje in het speelreservaat te Coevorden. Er is ook ruimte voor spel, neem bijvoorbeeld de midgetgolfbaan, de airhockeyruimte, de biljarttafels en tafeltennis.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Cowboy & Indianen Speelreservaat

Monierweg 2
7741KT Coevorden
Nederland

Contact

524523003

Openingstijden en reserveren

Is Cowboy & Indianen Speelreservaat open? Kijk op de website van Cowboy & Indianen Speelreservaat voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.